Ytterligere 15 smittet – dette er koronasituasjonen i din kommune

Det siste døgnet har 15 personer testet positivt for koronaviruset på Romerike. Det betyr at totalt 140 romerikinger nå er smittet av korona.

DEL

Lillestrøm: Det er nå 27 smittede i Lillestrøm, det betyr to mer enn tirsdag. – Mange av dem som er smittet i kommunen er tilknyttet Skedsmotun på en eller annen måte, sier ordfører Jørgen Vik til Romerikes Blad. Det gjelder ikke den nye personen som har fått påvist smitte i dag.

Aurskog-Høland: Ingen flere personer har fått påvist smitte det siste døgnet. Kommunen har totalt én person som er smittet av viruset.

Nes: Kommunen har ikke mottatt noen positive tester det siste døgnet. Det er fortsatt fire som har testet positivt i kommunen.

Nannestad: Totalt har seks personer testet positivt for korona i Nannestad. Det betyr at de har fått fire nye positive prøver det siste døgnet. To ble kjent sent i går kveld, og to til ble bekreftet i dag. De fire personene er fordelt på fire ulike husstander.

Nittedal: Kommunen har nå registrert 21 positive tester, ikke 22 positive prøver som kommunen tidligere har opplyst. Dette er på grunn av at den ene prøven skulle vært registrert i Oslo.

Enebakk: Kommuneoverlege Kurt Hetland, opplyser at de i løpet av det siste døgnet har fått ett nytt smittetilfelle i kommunen. Totalt er det nå elleve personer som er smittet av koronaviruset.

Rælingen: Kommunen har ikke mottatt noen positive tester det siste døgnet. Totalt har seks personer har fått påvist koronavirus i Rælingen.

Eidsvoll: Kommuneoverlege Carl Magnus Jensen opplyser at kommunen har fått påvist tre nye positive prøver. Det er totalt 17 personer i Eidsvoll som har fått påvist korona.

Hurdal: Hurdal har foreløpig ingen påviste tilfeller av koronasmitte.

Lørenskog: Én person har testet positivt det siste døgnet. Det betyr at totalt 26 personer er smittet i Lørenskog.

Ullensaker: Onsdag er 20 personer bekreftet smittet i Ullensaker. Det er en økning på fem tilfeller det siste døgnet.

Gjerdrum: Ingen endring det siste døgnet. Har fått påvist Ett tilfelle av koronavirus.

**Rapportene om hvor mange smittede man har i de forskjellige kommunene, er nå bare en indikasjon på hvor mange smittede som finnes. Helsemyndighetene har sluttet å teste på mistanke. Nå er testing reservert for personer og helsepersonell med akutt luftveissykdom og sårbare personer med milde symptomer.

Artikkeltags