Utstoppede dyr, hva skjer videre Aurskog-Høland kommune?

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Innsenderen er kritisk til kommunens håndtering av den betente saken.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det har nå gått ytterligere to måneder siden forrige mailkorrespondanse med Aurskog-Høland kommune (januar 2017), der hvor rådmann Siri Hovde skrev at saken om de utstoppede dyrene som kommunen oppbevarer, skulle behandles av administrasjonen.

Etter gjentatte purringer om sakens gang og hva kommunen tenker å gjøre med de forhatte dyrene, som på mange måter er etterlevninger etter en dømt seksualforbryter på begynnelsen av 1980-tallet, så kom det svar fra rådmann Siri Hovde 20. mars 2017, hvor hun skriver « Det er intet nytt å melde i saken».

Spørsmålene er mange, men for å si det rett ut: Hva er det som tar så lang tid, og hvorfor har ikke kommunen kasta seg rundt og sørget for destruering av disse dyrene som kommunen fikk testamentert etter en overgriper, dømt for seksuelle overgrep mot 11 barn tidlig på 1980-tallet? Er dette «minner» den såkalt romslige kommunen ønsker å identifisere seg med?

Nei, nok engang oppfordres det til handlekraft fra kommunens side. Destruer dyrene sånn at de blir borte for alltid og sånn at mange av bygdas innbyggere kan komme seg videre i livene sine. Det fortjener de alle sammen, etter nærmere 40 års lidelse. Vi krever handling nå!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags