Annonsørinnhold fra REMA 1000

Hva er dette?

Anders og Line driver REMA-butikken på Aurskog.
Anders og Line driver REMA-butikken på Aurskog.

Brenner for kundetilfredshet

REMA 1000 Aurskog ønsker å være den lokale butikken som bidrar til nærmiljøet.

Annonsørinnhold fra

Kjøpmann Anders Fjeldstad er REMA-kjøpmann av hele sitt hjerte. Fra han begynte i kassa på REMA Oppsal i 1991, har han vært en del av systemet - med unntak av et lite opphold på fire år.

– Jeg var innom Mega og Smart Club, men jeg bare måtte tilbake til REMA igjen. Og her tenker og ønsker jeg å bli lenge, sier han.

Han tok over REMA Aurskog i 2014, og går snart inn i det syvende året som kjøpmann på Aursmoen. Han driver sammen med kona Line Kyhen, som også har lang fartstid i REMA. Nå er hun nestkommanderende og sjef for ferskvareavdelingen, og de driver butikken sammen med de tretten andre ansatte, som Anders beskriver som en “fantastisk gjeng”

– Mine ansatte er har en teft for kundebehandling og fullt fokus på arbeidsoppgavene sine som jeg setter utrolig stor pris på. Uten dem hadde ikke dette gått, og her er alle like viktige uansett hvor mange vakter de har, sier Anders.

Bidrar til nærmiljøet

For livet som kjøpmann er ingen “åtte til fire-jobb”, og det er lange dager og tøffe tak for å få gode resultater. Anders og Line merker godt konkurransen fra de nærliggende butikkene, men de bretter likevel opp ermene og jobber for å gi gode kundeopplevelser.

– Det hyggeligste med denne jobben er jo å gjøre kunden fornøyd, og samtidig være en del av lokalmiljøet. I Aurskog skjer det mye, både med lag og foreninger, loppemarkeder, ølfestival, AurskogMarten og mye mer. Det går i hundre hele året, sier Anders.

Han forteller at det er stort engasjement blant innbyggerne, og folk i alle aldre er med og bidrar til lokalmiljøet. For Anders og de ansatte er det også viktig å være en del av nærmiljøet. REMA 1000 Aurskog er blant annet en av sponsorene til Aurskog-Finstadbru Sportsklubb, et allianseidrettslag med mange medlemmer og god dugnadsånd.

– Alle driver ikke med fotball og håndball, så det er bra det finnes flere gode alternativer til de unge. Det er viktig, og det gir jeg mitt bidrag til, sier Anders.

En annen ting han trives med å bidra til, er å skape arbeidsplasser. Som kjøpmann i REMA er man selvstendig næringsdrivende, og dermed også arbeidsgiver. Mange unge starter sin jobbkarriere som deltidsansatt i en REMA-butikk, akkurat som Anders selv gjorde.

– Vi som bedrift har en viktig oppgave i å lære de unge opp i arbeidslivet.

Det er veldig gøy å se de ansatte vokse, og å få mulighet til å påvirke dem på en positiv måte. Mange kommer jo rett fra skolebenken, sier Anders.

Godt humør

I en tid der kundene stadig blir mer prisbevisste, og skillet mellom de ulike kjedene blir mindre og mindre, kan man lure på hva som driver kjøpmenn som Anders til å stå på hver eneste dag.

– Jeg er av natur alltid i godt humør og positiv. Og jeg blir like gira hver eneste dag jeg går inn døra her. Kanskje jeg burde vært lei etter så mange år, men det er jeg ikke. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men det er bare så innmari gøy å holde på med dette, sier han.

Å skape både sin egen arbeidsplass, en arbeidsplass for andre, og en god kundeopplevelse, er en passion. Anders ser for seg at det er dette han skal drive med hele livet.

– Kundene våre er veldig viktige for oss, og det er avgjørende at de er fornøyde med produktet vi leverer. Vi brenner for å tilfredsstille hver eneste dag, sier han.

Del artikkelen på Facebook