Søndag inviterer Setskog menighet til høstkonsert under parolen Hele Setskog synger!

Lokale aktører bidrra under konserten: Bedehusmusikken, Geir Fagermoen, Håkon Hauer,Monika Walter, Eila Bønsnæs, Wenche Aamodt, Inga Westby, Vigdis Aaserud og Sølvi Arnesen.

En lignende konsert ble gjennomført med fullsatt kirke i 2016.

– Nå blir høstkonserten en tradisjon. Endelig er repene foran benkeradene borte og vi kan fylle kirka. Det blir så fint å samles igjen! Vi har hatt konserten på terminlista siden vi planlagte høsten i sommer. Da koronarestriksjonene ble borte, satte vi i gang hjulene.

– Nå er vi klare til å samles og med musikk og sang igjen. Repertoaret vil være både salmer, dikt og sanger – der søkelyset er på glede, sier sogneprest Hanne Sinkerud på Setskog.

– Ingen høye ambisjoner

Bedehusmusikken synger gamle bedehussanger, og koret har ikke kunnet øve eller møtes i koronatida.

– Vi har en høy gjennomsnittsalder, så det har ikke vært forsvarlig. Vi begynte å øve igjen i september. Målet vårt er å ha det gøy og sosialt sammen. Vi har ingen høye musikalske ambisjoner, men trives med å synge sammen. Siden vi er flest eldre, fleiper jeg med at vi kan kalle oss Siste skrik, fleiper rømsjingen Haugen.

Håkon Hauer, som akkompagneres på kor og piano av Monika Walter, Geir Fagermoen og Eila Bønsnæs vil være solister.

Organist for dagen er Wenche Aamodt og menighetsrådsleder Gro Mikalsen vil lese dikt.

Målet er også at blåserrekka, med Vigdis Aaserud, Sølvi Arnesen og Inga Westbye skal være solister, i tillegg til å akkompagnere sangerne.

– Vi legger opp til allsang på noen låter og et stort fellesnummer til slutt. Nå er det endelig lov å synge i kirka igjen også. Vi håper mange tar turen. Inngangen er gratis, opplyser Kate Merete Mikalsen i Setskog menighetsråd avslutningsvis.