Ordene tilhører Tom Erik Halvorsen i BB Event, som arrangerer rakfiskaften med griseprat og konsert med GT-Sara lørdag 9. november.

– Det blir den fjerde gangen vi arrangerer rakfiskaften, og arrangmentet har bestandig vært fullsatt, noe vi også håper denne gangen, forteller Halvorsen.

I år vil det bli ett arrangement, som går av stabelen i forsamlingslokalet på Momoen.

– 200 billetter er lagt ut for salg, sier Halvorsen, som driver BB Event sammen med Morten H. Foss og Øyvind Helland-Olsen.

GT-Sara

Sjefsgris/programleder er som vanlig Lars Jørgen Skaret fra Bjørkelangen.

Ellers består grisepratpanelet av lokalopolitiker Jan Rune Fjeld fra Hemnes, Inge Lie fra Momoen, sambygding Tom Erik Halvorsen og Jon Arne Bergersen fra Løken.

– På toppen av kaka har vi fått booket selveste GT-Sara, som i en alder av 95 fortsatt holder koken som bare dét! Hun vil fortelle historier og synge og spille under grisepraten. Vi føler at vi tilbyr gjestene våre et kinderegg, med rakfisk, griseprat og dans. For etter grisepraten spiller dansebandet Ramp, fra Skotterud, opp til dans, avslutter Halvorsen.

Programleder Skaret gleder seg ekstra, og legger ikke skjul på at GT-Sara er hans store forbilde.

– Jeg ser fram til møtet med ærefrykt og glede! GT-Sara er ei kraftig sprek dame! En god latter forlenger livet og hun er beviset! Å bli eldre er obligatorisk, men å bli voksen er valgfritt. Du slutter ikke å le fordi du blir gammal, men du blir gammal hvis du slutter å le! En vits er verdens beste medisin, sier en meget entusiastisk Lars Jørgen Skaret til Indre Akershus Blad.