– Vi er kjempefornøyde med arrangementet, melder leder av fotballgruppa til BSF, Tor-Einar Torre, etter en tre dager lang fotballskole for gutter og jenter i alderen seks til 12 år.

– Hvorfor er dere fornøyde?

– Det var meget dyktige instruktører både fra egen klubb og fra Aurskog-Høland FK. Vi hadde også et fint besøk av Apipon Tongnoy som fortalte om veien fra Bjørkelangen SF til landslag og en plass i A-stallen til LSK. Spillerutvikler i LSK, Toni Ordinas, var også innom alle gruppene med råd og tips og kjørte øvelser med alle spillerne, sier Torre og legger til:

– Det viktigste punktet for oss var å ha det gøy under hele fotballskolen, og det fikk vi til.

En fotballskole gjør seg ikke selv og for å ivareta smittevern ble det noe merarbeid for arrangøren, uten at det la noen demper på stemningen.

– Koronatiltakene ble fulgt nøye, og uten frivillige som var med og bidro hadde vi ikke fått til en så god fotballskole. Vi hadde over 60 voksne personer som bidro i disse 3 dagene det sier noe om super dugnadsånd i BSF, fastslår en stolt leder av fotballgruppa, før han retter en stor takk til alle foreldre, spillere og instruktører som var med og bidro.