Samlet inn 36.000 kroner

Lars Kristian Burhol gratulerte Elin Hofvind (i midten) og Kjellaug Solemdal i Fetsund KFUK/KFUM. Foto: Privat

Lars Kristian Burhol gratulerte Elin Hofvind (i midten) og Kjellaug Solemdal i Fetsund KFUK/KFUM. Foto: Privat

Artikkelen er over 2 år gammel

Etter at Jahren Vel kom med ønske om ny lekeplass på Kringen, har Fetsund KFUK-KFUM samlet inn nesten 36.000 kroner ved hjelp av digital dugnad.

DEL

Givergleden har vært stor og ved hjelp av folkefinansieringsportalen til Trøgstad Sparebank, Lokalverdi.no, har de klart å samle inn langt mer enn de først hadde satt seg som mål.

LES OGSÅ: – I år er det produsert nesten 100 kilo honning

Lars Stian Burhol, ansatt i Trøgstad Sparebanks avdeling i Fetsund, var fredag innom for å gratulere med innsatsen og overrekke sjekken som bevis på innsamlet beløp.

50 forskjellige givere har vært involvert i innsamlingen, noe kasserer Elin Hofvind og leder Kjellaug Solemdal i Fetsund KFUK/KFUM er veldig glade for.

LES OGSÅ: Bare i år har de brukt 700 timer på turstien. Nå kan den bli kåret til «Norges beste»

– Det er viktig med levende nærmiljø, sier Kjellaug entusiastisk.

De har planer om å bruke folkefinansiering til flere prosjekter.

– Toalettfasilitetene på Kringen er i kjelleren, og vanskelig for mange å komme til. Et handicaptoalett i første etasje er noe vi har tenkt på lenge.

Men først blir det ny lekeplass! Arbeidene starter i september.

LES OGSÅ:

Trøgstad Sparebank har de siste ti årene delt ut over ti millioner til gode formål innen idrett og kultur via sitt gavefond.

Nå vil banken, i samarbeid med Eika-gruppen, tilrettelegge for at korps, idrettslag, gründere og andre søkere også kan samle inn penger ved hjelp av den nye folkefinansieringsportalen Lokalverdi.no.

– Vi er stolte over å få være blant de første Eika-bankene som lanserer denne spennende muligheten. Målet er å gjøre det enkelt for folk å støtte gode formål i nærområdet sitt, sier banksjef Lars André Dingstad-Eriksen.Artikkeltags