Nordens største messe for anleggsmaskiner flyttes til Lillestrøm

MASKINER I FLENG: MANGE MASKINER: Et utall forskjellige maskiner i ulike størrelser preger utstillingen Vei og Anlegg – her fra arrangementet på Hellerudsletta i 2018.

MASKINER I FLENG: MANGE MASKINER: Et utall forskjellige maskiner i ulike størrelser preger utstillingen Vei og Anlegg – her fra arrangementet på Hellerudsletta i 2018. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Store utfordringer med både og logistikk gjør at Vei og Anlegg flytter fra Hellerudsletta til Norges Varemesse i Lillestrøm.

DEL

– Vi ønsker å fornye oss og skape noe nytt, men samtidig forvalte arven på en best mulig måte. Derfor skal vi arrangere en enda bedre anleggsmaskinmesse 5. – 8. mai 2021, sier Tone L. Grøstad, direktør hos Maskingrossisternes Forening i en pressemelding.

Messa, som arrangeres hvert tredje år, har holdt til på Hellerudsletta i Skedsmo siden 1984.

LES OGSÅ: Mann funnet død i kornsilo: - Vi er alle sammen i sjokk

Har hatt store utfordringer

– Messeverdenen har forandret seg og det er ingen hemmelighet at vi har hatt relativt store vær- og logistikkutfordringer der hvor messen har vært arrangert tidligere, sier Grøstad.

Sammen med et utvalg av foreningens medlemmer ble det sett på forskjellige løsninger for å gjøre Vei og Anlegg enda bedre, og valget falt altså på Norges Varemesse.

– Vi har veldig god erfaring med Norges Varemesse fra tidligere. I 2018 arrangerte vi industrimessen SMART industri der, og vi ble møtt av en meget profesjonell samarbeidspartner. En samarbeidspartner som vi nå skal jobbe sammen med for å få til enda bedre Vei og Anlegg-opplevelse i 2021, sier Grøstad.

Maskiner og utstyr

Norges Varemesse synes det er veldig hyggelig å få arrangementet til seg, slår kundedirektør Trond Andersen fast, og understreker at de har lang og god erfaring med å arrangere store messer som trekker et stort antall deltakere.

– Vår organisasjon er bygget opp gjennom mange år og vi har store ressurser som alle bidrar til å gjøre besøket hos oss til en god opplevelse, sier Andersen.

Alle hallene hos Norges Varemesse skal fylles med maskiner og utstyr for anleggsbransjen. I tillegg kan det bli åpnet for å benytte store uteområder.

Selv om Vei og Anlegg flyttes, flyttes ikke tidspunktet for arrangementet. Tradisjonen med å arrangere messa på våren videreføres, og i 2021 arrangeres Vei og Anlegg fra onsdag 5. til og med lørdag 8. mai.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken