Varmluft og kraftig bygevær over Østlandet

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Se hvordan været blir på halloween-kvelden.

DEL

Det er varslet mildere vær over Sør-Norge, og varmluften er ventet å bre seg videre til Nord-Norge i løpet av de neste dagene, melder Meteorologisk institutt.

– En del nedbør østafjells på morgenkvisten, men det blir lettere vær utover dagen – i god tid til halloween, lyder meldingen fra Meteorologisk institutt.

Blir høyere temperaturer

Fra torsdag blir det høyere temperaturer over hele landet, lyder det foreløpige varselet på Twitter. 

Tirsdag var Ramnes målestasjon i Re i Vestfold våtest i Norge med 19,8 millimeter. Varmest var Florida målestasjon i Bergen med 19,6 grader, mens Bergebydalen i Finnmark var kaldest med 20,5 minusgrader.

Vasket vekk snøen

Tirsdag lå det et hvitt lag mange steder i Sør-Norge, men snø ble etter hvert byttet ut med regn.

Har du Yr-appen på din smarttelefon, kan du klikke på kart-symbolet og se en animasjon som viser nedbørsfeltene som er i bevegelse der du befinner deg.

Værradarene viser hvor det er nedbør (både regn, snø og sludd) i øyeblikket. Bildene blir oppdatert hvert kvarter. Det nye med yr-appen er at disse modelleringene nå kobles til geolokalisering eller stedssøk i din smarttelefon.

Skrekkelig grått?

Tirsdag sendte Meteorologisk ut et foreløpig varsel på Twitter om hvordan været blir onsdag kveld – når barn og unge over hele landet skal ut og banke på dører i forbindelse med halloween.

– En del nedbør østafjells på morgenkvisten, men det blir lettere vær utover dagen – i god tid til halloween, lyder det oppdaterte varselet onsdag.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken