- Prisen tilhører oss alle

GLAD OG STOLT VINNER: Sara Linnea Hansson Lier i GoLive EB ble årets daglige leder under NM. FOTO: PRIVAT

GLAD OG STOLT VINNER: Sara Linnea Hansson Lier i GoLive EB ble årets daglige leder under NM. FOTO: PRIVAT

Artikkelen er over 3 år gammel

LILLESTRØM: Bjørkelangen videregående skoles GoLive UB stakk av med to gjeve priser under NM for ungdomsbedrifter. Sara Linnea Hansson Lier ble beste daglige leder, men deler æren med de andre i bedriften.

DEL

- Det er morsomt å vinne pris for beste daglige leder, men dette er resultatet av hva vi har fått til sammen. Prisen tilhører oss alle, sier aurskogingen til Indre Akershus Blad.

Tidligere hadde bedriften hennes vunnet pris for beste salg/service-bedrift i norgesmesterskapet.

I juryens begrunnelse heter det at "Bedriften tok direkte kontakt med oss og gjennom gode spørsmål fikk de oss interessert i å få mer kunnskap om produktet. Selgerne jobbet sammen og håndterte flere kunder/grupper samtidig. Selgerne var positive, hyggelige, høflige og hadde god produktkunnskap. De lyttet til kundene og fungerte veldig bra sammen. Sammen skapte de en veldig god kundeopplevelse".

- Vi var også Akershus' representant i konkurransen om beste bedrift, uten at vi vant. Vi er uansett stolte og glade over det vi har fått til, presiserer Lier.

GoLive UB skal tilby en nettside som gjør prosessen for både musikk band og utesteder lettere.

Nettsiden fungerer som en møteplass, slik at musikk band og utesteder enkelt kan finne hverandre.

Les også: Spilte hverandre gode -og vant

Nå står blant annet russefeiring og eksamen på plakaten for suksessbedriftens ansatte.

- Vi skal ta en velfortjent pust i bakken, men jeg er overbevist om at ideen vår er god. Målet er å jobbe videre med den etter hvert, avslutter en lykkelig daglig leder.

Artikkeltags