– Da jeg kom på jobb merket jeg at noen hadde vært her inne

Daglig leder Kjell Roar Nygård i BSF har brukt en arbeidsdag etter at uvedkommende har romstert og tatt med seg ting fra sportsforeningens kontor.

Daglig leder Kjell Roar Nygård i BSF har brukt en arbeidsdag etter at uvedkommende har romstert og tatt med seg ting fra sportsforeningens kontor. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

BJØRKELANGEN: I påsken har tyver vært på ferde på kontoret til daglig leder Kjell Roar Nygård i BSF. – Heldigvis har vi fått igjen så godt som alt sammen, sier han.

DEL

Ikke bare SHIUL har hatt besøk av ubudne gjester i påsken. Bjørkelangen Sportsforening har også blitt rammet, bare noen uker etter at de hadde tyver på besøk der det nye klubbhuset bygges.

Tirsdag morgen reiste BSFs daglige leder Kjell Roar Nygård på jobb som vanlig. Han forteller til Indre at han var i godt humør etter en påske med strålende vær. Men dette snudde fort da han entret Bjørkelangen Sportsforenings kontor.

– Jeg blir irritert når jeg får ødelagt første dagen etter påske på denne måten. Nå har jeg brukt hele dagen på å rydde opp, kontakte politiet og leite etter ting, sier Nygård til Indre Akershus Blad.

Låst utgangsdør

Utgangsdøra til BSF-kontoret var låst da han kom, og det var ikke var noe tegn til innbrudd. Men da han kom inn fikk han se at ting lå ting strødd rundt, og det var rotet i skuffer og skap.

– To PC-er og en iPad var borte. Og kameraet som sykkeltyven ble tatt med i påsken viser seg å være BSF sitt, sier Nygård oppgitt.

Et tomt nøkkelskrin var brutt opp, høyttalere til en prosjekter var stjålet sammen med en rekke verdiløse gjenstander.

– BSF-pins som vi pleier å dele ut lå strødd utover borte ved Eiksenteret. Det lå inntil husveggen mellom tilhengerne. I en pose vi fant var det kritt til biljard som var tatt herfra, og flere poser med nøkkelringer, sier Nygård.

I en sekk som sto utenfor Debio, på baksiden av samme bygget, fant han de to PC-ene.

– Det var vår sekk, så vedkommende har tatt alt som er av bager og sekker og fylt opp, sier Nygård.

Kjell Roar Nygård ved noen av gjenstandene som ble funnet i og utenfor bygget, samt andre steder på Bjørkelangen.

Kjell Roar Nygård ved noen av gjenstandene som ble funnet i og utenfor bygget, samt andre steder på Bjørkelangen. Foto:

Prøvde å stjele vaffeljern

Etter hvert kom han over en pose nede i kjelleren i bygget.

– Der fant jeg iPaden som var borte, sammen med et ubrukt vaffeljern som vi hadde stående.

Også en del kabler og annet småtteri lå i poser og bager på forskjellige steder.

– Vi har funnet igjen alt, på forskjellige steder rundt på Bjørkelangen. Det eneste jeg tror vi mangler er et tastatur og en trådløs sender til mus. Ja, og kanskje noen flasker med brus. Noe drikke var i hvert fall tømt ut på gulvet her, sier Nygård.

En bokstøtte ser ut til å ha vært brukt til å åpne noe, og har fått hard medfart.

– Hvordan tror du den eller de som har vært her inne har kommet seg inn?

– En av politibetjentene som var her mener vi kan ha blitt rammet av noen som har gått inn og gjemt seg mens vi har vært her. Det er smekklås på ytterdøra, så de kan ha smekket igjen døra når de har forlatt stedet, gjetter Kjell Roar Nygård.

– Hva synes du om at dere ikke får ha ting i fred?

– Det irriterer meg at butikker, og i tillegg lag og foreninger, skal blir rammet av dette. Lokalet vårt er saumfart og det er rotet mye. Men det er ikke noen store verdisaker her uansett. Dette er så unødvendig, og det skaper masse merarbeid for andre folk.

Artikkeltags