Snart vil du se filmstjerner i dette bygget

Innspillingslokale: Aurskog Kjøtts tidligere lokale skal brukes til innspilling av TV2s nye dramaserie.

Innspillingslokale: Aurskog Kjøtts tidligere lokale skal brukes til innspilling av TV2s nye dramaserie.

Deler av innspillingen til TV2s nye dramaserie «Kielergata»vil skje i Aurskog Kjøtts tidligere lokaler på Aursmoen. Er du heldig, får du se blant andre Kristoffer Joner, Andrea Bræin, Anneke von der Lippe og Nicolai Cleve Broch der.

DEL

– TV 2 drama jakter kontinuerlig etter de beste historiene og har ambisjon om å være nyskapende og best på moderne drama. Med «Kielergata» har vi alt dette og vi gleder oss stort til å sette i gang med produksjonen. Dette er en karakterdrevet dramaserie med thrillerelementer og tilløp av humor. Serien er skapt av relativt unge og ekstremt dyktige kreatører, det oppleves veldig friskt og er noe annet enn en adapsjon fra noe man har lest og sett før. Historiene er velskrevet med et driv som tv-seerne kan glede seg til. Vi er utrolige glade for å ha funnet denne serien og at det er TV 2 den skal gå på, sier dramasjef i TV 2, Christopher Haug.

Hovedrolle: Kristoffer Joner.

Hovedrolle: Kristoffer Joner. Foto:

Dramaserien er på 10x45 minutter og er TV 2s storsatsing for høsten 2018. «Kielergata» har blant andre Andrea Bræin, Janne Heltberg, Alexander Rapaport, Silje Storstein, Anneke von der Lippe, Nicolai Cleve Broch, Kristoffer Joner og Johan Rheborg på skuespillerlista.

Deler av innspillingen vil skje i Indres distrikt. Både i Fetsund og ikke minst på Aursmoen, hvor produksjonsselskapet har leid lokalene hvor Aurskog Kjøtt holdt til tidligere.

– Bygget er leid ut i seks måneder. Det passet visstnok perfekt til serien, som skal vise et 1960-tallssamfunn, forteller administrerende banksjef Odd Nordli i Aurskog Sparebank til Indre Akershus Blad.

«Kielergata» handler om Jonas (Kristoffer Joner) som er bosatt i Kielergata der han har stiftet familie i den søvninge småbyen Slusvik, også kjent som Skandinavias minst kriminelle sted. Her er alt fryd og gammen, ingen gjør en flue fortred.

For Jonas, med sin mørke fortid, så er dette det perfekte skjulested. Her er det bare å fremstå så normal som mulig, så vil ingen stille noen spørsmål. Jonas lever et behagelig liv helt til det en dag plutselig dukker opp et lik en den idylliske småbyen. Jonas sin største frykt er en realitet, politiet vil starte en større etterforskning hvor alle vil bli stilt under lupen. Jonas får panikk, men det viser seg at han ikke er den eneste, gradvis finner han ut at det er flere i gata som har samme interesse som ham – forhindre at noen graver i fortiden – til enhver pris...

«Kielergata» produseres av Anagram Norge, som er et uavhengig produksjonsselskap innen utvikling og produksjon av norsk tv-drama. Anagram var sist aktuell med serien «Melk». Eksekutive produsenter er Anne Kolbjørnsen og Ole Marius Araldsen. De står blant annet bak suksesser som «Det tredje øyet», «Lilyhammer» og «Maniac». Kielergata er forhåndssolgt til flere land, og har ITV International som distributør.

Serien skal regisseres av Patrik Syversen og Cecilie Mosli.Artikkeltags