Stilte i år som i fjor og i årene før

KLAR MED BØSSENE: Bøsser er utdelt, og (f.v.) Inger Andrea Olsen, Jorunn Dina Fallet og Inger Andersgård er klar til innsats for årets TV-aksjon «Nå er det hennes tur». På andre siden av bordet sitter Per Graff, Jon Vollset og Håkon Vollset (13).

KLAR MED BØSSENE: Bøsser er utdelt, og (f.v.) Inger Andrea Olsen, Jorunn Dina Fallet og Inger Andersgård er klar til innsats for årets TV-aksjon «Nå er det hennes tur». På andre siden av bordet sitter Per Graff, Jon Vollset og Håkon Vollset (13). Foto:

Av

– Det har blitt en rutine at vi stiller opp.

DEL

Regnvær ingen hindring for å bidra til meningsfull innsats. Venninnetrioen Inger Andrea Olsen, Jorunn Dina Fallet og Inger Andersgård, godt kledd, stilte opp som bøssebærere i år som i fjor og årene før.

– Det er faktisk fjerde året jeg deltar, så vidt jeg kan huske, forteller Jorunn Dina Fallet, i en prat med Indre ved utdelingen av bøsser i Aurskog Sparebank.

– Uansett, det har blitt en rutine av vi stiller opp, legger hun til.

– Motivasjonen ligger i tanken om å kunne utgjøre en forskjell. Det anmodes jo om å delta, og det koster lite å stille, sier Jorunn Dina Fallet og får enige nikk fra Inger Andrea Olsen og Inger Andersgård.

Mottagelsen de gjennom årene har fått på tildelte runder er hyggelig, men også noe blandet. En ønske fra Jorunn Dina Fallet er at innsamlingen kunne starte litt tidligere på dagen. Da unngår vi kanskje å forstyrre folk midt i middagen, mener hun.


Artikkeltags