Laget til Aron Espeland hadde «Smak av Jærkysten – Kveite fra hode til hale» som sitt tema, og lagde blant annet kumle, braisert høyrygg, speket kveite og kveitekjake.

På telefon fra Stavanger forteller Trym til lokalavisen at han ikke er helt fornøyd med tredjeplassen.

– Man går jo inn i konkurransen med et annet ønske, men det kunne gått verre også. Vi gjorde det vi kunne, sier Trym - som allerede dagen etter konkurransen ser fram mot neste store mål.

– Det er OL i Tyskland i februar med landslaget. Det blir kjekt!

Fram til avreise er det samling hver tredje helg før å trene og øve, med testing og planlegging i tillegg.

Den lokale kokkehelten jobber til daglig hos Aron Espeland i Espeland catering i Oslo, og nylig flyttet 21-åringen fra Sørumsand til Oslo.

– Ja, jeg er nyinnflytta til storbyen, forteller Trym, som foreløpig ikke har fått tid til stort annet enn å jobbe. Akkurat slik han trives med å ha det.

Vinneren av Årets kokk jobber på Speilsalen på Britannia og heter Håvard Werkland.