(Smaalenenes Avis)

TRØGSTAD: Det var rett etter klokken 19.00 at føreren skled overende med motorsykkelen i forbindelse med oppbremsing ved Sentvet. Han falt da av og ble skadet.

Indre Østfold Brann og Redning rykket ut. Det samme gjorde ambulanse og politi.

Ulykken skjedde ved avkjøringen fra Hølandsveien til Sentvetveien. Der står det skilt om sperring på grunn av en lastebilvelt tidligere i kveld.

Innsatsleder Harald Bøshaugen forteller at det var to motorsykler i følge. Den første klarte å bremse opp foran sperringen. For ikke å kjøre inn i den, foretok den andre føreren en unnamanøver som endte med at vedkommende falt av sykkelen.

Føreren var bevisst, men fraktes til sykehuset på Kalnes for en sjekk.

- Vi har ikke funnet grunn till å beslaglegge førerkort, men vi oppretter sak så lenge det dreier seg om trafikkuhell med personskade, supplerer operasjonsleder Magnar Tinjar.

Han legger til at de to mc-førerne er svært kritisk til den midlertidige skiltingen av stengt vei på stedet, og at de ønsker å klage på denne.

- Vi mener at skiltingen er ok. Den er satt opp på en oversiktilig vei i en 60-sone hvor det er meningen at farten skal være rolig, sier operasjonslederen.

De to mc-førerne er hjemmehørende i Aurskog-Høland.