2 måneder for 49 kroner! Lokalavisen når det passer deg.

- Vanligvis trener folk på dette apparatet. Bilen flyttet hele konstruksjonen adskillige centimeter, sier daglig leder Ben Terje Moen ved Trento Bjørkelangen, som var på åstedet da ulykken skjedde.

Verken bilfører eller treningssenter-gjester skal ha blitt skadet i forbindelse med ulykken.

 

Moen forteller at han sto i resepsjonen, da han plutselig hørte et "forferdelig brak".

- Jeg forsto ikke først hva det kunne være, min første tanke var at taket var i ferd med å rase sammen. Da jeg kom rundt hjørnet, så jeg personlig trener Lars Jøran Anderson stå kun én meter fra bilen, og registrerte at ingen heldigvis trente på treningsapparatet da bilen kom inn i lokalet.

Glassmester er allerede på stedet og reparasjonene har begynt.

 

- Vi holder åpent som vanlig, og jeg regner med at alt skal være reparert og så godt som nytt igjen til i morgen tidlig. Slike situasjoner er ikke noe en kan gardere seg mot. Jeg er glad at ingen ble skadet, det er bare en tragisk hendelse. Mer er det ikke å si, sier Moen.

Lensmann Svein Engen var selv på åstedet. Han forteller at bilføreren, ei 82 år gammel dame fra Aurskog-Høland, rygget inn på treningssenteret i full fart.

- Etterpå ga hun full gass og kjørte ut igjen. Førerkortet hennes er beslaglagt og hun kommer ikke til å kjøre bil igjen. Jeg ønsker ikke å spekulere i hva som er årsaken, men kvinnen hadde ikke tatt skade av sammenstøtet da ambulansepersonalet undersøkte henne på stedet. Vi får tross alt  være glade for at ingen ble skadet, understreker lensmannen.