Tre nye bekreftede smittetilfeller i Lillestrøm

I løpet av det siste døgnet er det bekreftet fire smittetilfeller på Romerike, tre av disse i Lillestrøm kommune.

DEL

Dermed har til sammen 536 personer testet positivt for koronaviruset på Romerike.

Det viser den daglige oversikten Romerikes Blad fører over smittetilfeller i hver enkelt kommune på Romerike.

Slik er smittesituasjonen i hver av kommunene på Romerike torsdag:

Lillestrøm: Det meldes om ytterligere tre nye tilfeller det siste døgnet i storkommunen. Til sammen har nå 161 personer blitt bekreftet smittet. 97 av disse er nå friskmeldte.

Aurskog-Høland: Det er ingen endringer i kommunen det siste døgnet. Til sammen har 10 personer testet positivt for koronaviruset, det siste tilfellet ble bekreftet onsdag. Vedkommende er ansatt ved Hemnes sykehjem, som har hatt flere smittetilfeller. Seks av de ti smittede er friskmeldte. Kommunen har også ett dødsfall.

Nittedal: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i kommunen siden 10. april. Totalt har til sammen 46 personer fått påvist smitte i kommunen.

Lørenskog: Torsdag er det ikke bekreftet om nye tilfeller av smitte i kommunen. Til sammen har nå 100 personer testet positivt, 78 personer er så langt meldt friske i kommunen.

Enebakk: Det er ingen endring i Enebakk det siste døgnet. Totalt har 50 personer testet positivt for koronaviruset. 31 av disse er friskmeldte, mens fem personer har mistet livet ved Kopås sykehjem.

Nes: Det er ingen endring i kommunen det siste døgnet. Totalt har 15 personer fått påvist koronaviruset, elleve av disse er friskmeldte.

Hurdal: I Hurdal har fremdeles kun én person fått påvist smitte av koronaviruset, og denne personen er friskmeldt.

Eidsvoll: Det har ikke blitt meldt om nye positive tester i Eidsvoll det siste døgnet. Dermed har til sammen 41 personer fått påvist koronaviruset i kommunen. 37 av disse er nå friskmeldte, åtte nye friskmeldt siden tirsdag.

Ullensaker: Torsdag ettermiddag er det så langt ikke bekreftet om nye smittetilfeller i kommunen. Til sammen har 59 personer blitt bekreftet smittet av viruset i Ullensaker.

Gjerdrum: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Gjerdrum den siste tiden. Åtte personer har fått påvist viruset i kommunen.

Nannestad: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i kommunen siden 9. april. Dermed har fremdeles 18 personer i kommunen vært bekreftet smittet, og hele 17 av disse er friskmeldte.

Rælingen: Torsdag meldes det om et nytt smittetilfelle i kommunen. Til sammen har 28 personer testet positivt, 21 av disse er friskmeldte.

LES OGSÅ: Mot full skoleåpning og større grupper fra mandag

Artikkeltags