Torsdag kveld inviterer politiet til russeforeldremøte på Facebook

RUSSETID: Fra Russens Dag på Tusenfryd 4. mai 2017.

RUSSETID: Fra Russens Dag på Tusenfryd 4. mai 2017. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En trygg russetid står på agendaen når politiet inviterer alle landets ungdomsforeldre til et foreldremøte på sin Facebook-side torsdag kveld.

DEL

– Politiet har dessverre ikke mulighet til å nå ut til alle skoler og foreldre fysisk. Vi ønsker derfor å invitere til Norges største foreldremøte i form av et livestreamet møte på Facebook, sier seksjonsleder Kristin Elnæs i Politidirektoratet.

Under det digitale møtet skal politiet prate om hvordan foreldrene bør kommunisere med barna sine i forkant av russetiden og om hva de må være oppmerksomme på. Politiet vil også by på råd om mat, drikke, transport og bekledning. Faren for overstadig beruselse, vold og voldtekt vil bli også bli et tema.

Håper på stor deltagelse

– Vi håper at foreldre som i år har russ i huset, deltar for å få gode tips og råd fra politiet. En god dialog med foreldrene er avgjørende for det forebyggende arbeidet politiet gjør opp mot barn og ungdom, sier Elnæs.

Møtet strømmes på Facebook-siden Politiet i Norge 11. april klokken 19.30 og varer i rundt 15 minutter. Politiet oppfordrer foreldrene til å sende inn spørsmål i forkant av møtet.

De kan sendes inn gjennom kommentarfeltet på arrangementet på Facebook.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken