Søndre Høland har i hele år presset Fjellhamar om opprykk, men det glapp nå i høst. I årets siste seriekamp tapte de 0-1 mot seriemester Løvenstad.

– Det er litt bittert. Det er det. Nå i høst har vi fått en fin tropp, og vi burde gå for 4. divisjon neste sesong igjen, sier trener Terje Grønvik, som fortsatt er i tenkeboksen om neste år.

– Vi er gode i denne kampen også, men det røde kortet gjør at vi mister litt taket, sa Grønvik om 0-1-tapet mot Løvenstad. Anders Nadden fikk det røde kortet midtveis i 2. omgangen.

Søndre Høland hadde med seg mange supportere til Sandbekken stadion, og de lagde mye lyd på Sandbekken.

Blaker gjorde jobben

Blaker gjorde jobben sin med hele 9-0 borte mot et meget ungt Skedsmo 2.

– De gutta var vel 16-17 år hele gjengen, og vi har snittalder på 31 år. Vi var klart best og det løsnet skikkelig i 2. omgangen, men de unggutta er nok bedre enn oss snart, sa Pål Thoreid etter kampen.

På Thoreid åpnet målfesten på corner like før man hadde spilt 20 minutter. Det tok 40 minutter før neste scoring kom, men da rant det inn også med åtte mål på halvtimen. Mathias Karlsson scoret fem mål, og ble toppscorer for Blaker med 17 mål. Martin Nordseth, Anders Egeberg og Per Einar Martila scoret også.

Slik gikk det med de andre

AFSK vant stort i sin siste kamp i 5. divisjon. Nedrykkslaget Skårer ble sendt hjem med 6-1 i sekken. Storscorer Szymon Krolikowski scoret hat-trick, og har imponerende 21 mål denne sesongen. Mads Jarnbjo, Andreas Halvorsen og et selvmål sørget for seieren.

For Fet ble det et stortap etter at de sendte førstelaget til Fet 2 i 6. divisjon. Dermed spilte 2. lag og 3. lagsspillere mot Bjerke i 0-6-tapet. Fet 2 tapte mot Leirsund, så både Fet og Fet 3 rykket ned en divisjon hver.

Aurskog-Høland FK 2 tapte hele 3-8 mot Raumnes & Årnes 2 etter å ha ledet 2-0. Simen Berg (2) og Henrik Aas scoret for det veldig unge AHFK 2-laget.