Lørdag inviterer KulturArena Aurskog-Høland til matinékonsert med sangeren Reidun Sæther og sin faste pianist og make Dan Lindèn.

Reidun Sæther går tilbake til sine røtter og byr på en opplevelse i musikalens fortryllende verden.

Hun har en av Norges kanskje flotteste stemmer.

Etter sin suksess i Stjernekamp 2014 har Reidun Sæther bergtatt tusentalls publikummere i hele landet med sin innlevelse og stemmeprakt.

Før hun ble kjent i tv ruta var hun allerede godt etablert som musikalstjerne fra forestillinger som Les Miserables, Cats, Jesus Christ Superstar, Chess, også videre.

Reidun Sæther byr på en variert matiné-konsert sammen med sin svenske make og faste pianist, Dan Lindèn.

– Dette er en konsert som passer for de aller fleste. Ekteparet har gjennom årene turnert både i Norge og Sverige og opparbeidet seg et stort repertoar som spenner seg fra musikalsjangeren til jazz, blues og pop. Med vittig sjarm duelleres det mellom Sissel og Carola, mellom Alf Prøysen og Evert Taube. Det bys på musikalperler, vakre viser og en dose latter. Dan er en boogie-pianist av rang, så du skal ikke se bort ifra at Erroll Garner stikker innom en tur. Dette vil du ikke gå glipp av! Det er trygt å komme på konsert i KulturArena – vi følger de pålagte smittevernregler, forsikrer kulturkoordinator Gabriele Valentien.