Fredag 8. oktober kommer Lene Lie Band til Big Dream Steakhouse på Bjørkelangen.

Lene Lie har i flere år vært en etablert artist innen countrymusikk, og har siden hun startet som soloartist i 2005, opptrådt med suksess på scener i hele Sør-Norge.

Lie er kjent for å ha en stemme som er skapt for stilarten, og når hun synger, låter det sånn som det gjør på scenene i Nashville.

Hennes store forbilde har alltid vært Tanya Tucker, og det høres godt når hun står på scenen, men Lene synger ikke bare Tanya Tucker.

Hun tar med seg egne tolkninger av artister som blant andre Carlene Carter, Reba McEntire og Miranda Lambert, og de som kommer for å høre henne, vil få servert kjente countryhits fra 1960-tallet og fram til i dag.

I disse dager jobber Lie med sin første plate, som er innspilt i Nashville og Norge.

Singler som har blitt sluppet så langt har blitt spilt på over 8.000 radiostasjoner i land som blant annet USA, Australia, Storbritannia, Frankrike, Nederland og Danmark.

Plata kommer ut i 2022.

Bandet hennes er satt sammen av noen av de fremste musikerne i landet innen denne stilarten.

Musikerne har 150 års fartstid til sammen og har spilt med artister som blant andre Lynn Andersson, Teddy Nelson, Jahn Teigen, Bjøro Håland, Pat Roden, Vassendgutane, Skeeter Davis og Kim Fairchild.