Episoden blir sendt lørdag kveld.

Det har gått nøyaktig ett år siden innspilling. Jørgensen gjennomførte to oppgaver for produksjonen, og den ene – vedkubbestabling på tid – ble sendt på TV etter påske i fjor.

– Nå har det gått så lang tid at jeg ikke husker detaljene fra oppgaven, men jeg kan si så mye som om at det er noe jeg aldri har vært borti før. Da produksjonen spurte om vi kunne bidra, ønsket vi at de skulle finne på en oppgave til meg, slik at det ble litt spennende for oss også. Vi ante ikke hva det gikk ut på før vi sto der, sier Jørgensen til Indre Akershus Blad.

Han jobber i Holth Skogdrift AS, og meddeler at lørdagens oppgave er av den ømfintlige sorten.

– Jeg må si meg fornøyd med egen innsats, og er imponert over at oppgaven var mulig å gjennomføre. Jeg tar tak i ganske ømfintlige greier, sier han kryptisk.

Husker ikke resultatet

Etter forrige TV-opptreden rant det på med positive tilbakemeldinger, både fra næringa og lokalmiljøet.

– Mange i bransjen synes det er fint at noen viser hva vi holder på med. Jeg møter folk på Joker'n som sier mye positivt, og ordføreren har også latt seg imponere.

Jørgensen hadde mer eller mindre glemt at han skulle på TV igjen, helt til sjefen minnet ham på det.

– Jeg trodde egentlig det skulle komme på TV forrige helg, og da det ikke gjorde det tenkte jeg de kanskje hadde droppet det. Men så fikk vi beskjed denne uka om at det blir kommende lørdag. Det blir veldig moro å se.

– Ja, du skal se episoden?

– Det blir meg, kjerringa, guttungen og et vennepar. Vi skal spille mot hverandre i appen.

– Er ikke det juks når du har gjennomført den ene oppgaven?

– Nei, jeg husker ikke tiden. Jeg har ikke den villeste peiling på hva resultatet ble. Da får det ikke blitt juks, men jeg får se om jeg gjetter på akkurat den, sier Jørgensen lattermildt.

Satser på strømbrudd

Jørgensen utelukker ikke flere bidrag i programmet.

– De har ikke henvendt seg, og alt er litt vanskeligere nå når pandemien herjer, men både Holth Skogdrift og jeg er åpne for å bidra med mer!

Rømskog-mannen er imidlertid ikke videre vant med rampelys og oppmerksomhet, og synes det var litt snodig å se seg selv på TV sist.

– Det var spesielt – det er det ikke tvil om. Det er jo riksdekkende TV, og produksjonssjefen sa de hadde 1 million seere i fjor. I år kan det være enda flere. Sist fikk jeg meldinger fra folk jeg ikke har sett på en stund, folk jeg har truffet på festival og lignende, med spørsmål om «var det deg»? Det er moro, konkluderer han før han legger til:

– Men jeg har bedt om et strømbrudd på lørdag. Jeg veit ikke om det blir godtatt, da! Nei da. Det går nok bra!