Nå blir det lett å komme seg til og fra festival: Setter opp gratis buss fra nord til sør

FESTIVALBUSS: Tellfortell-festivalen setter opp buss fra nord til sør. FOTO: PRIVAT

FESTIVALBUSS: Tellfortell-festivalen setter opp buss fra nord til sør. FOTO: PRIVAT

Artikkelen er over 1 år gammel

– Bussen går fra Aursmoen skole lørdag, forteller Kari Meyer i Tellfortell-festivalen.

DEL

– Den stopper underveis på Bjørkelangen, Fosser, Løken og Hemnes før den kjører inn til festivalen i Dalsroa i Søndre Høland. Det blir gratis transport TIL festivalen, så her er det bare å hoppe på underveis, men hjem igjen ved midnatt koster det noen kroner per person, opplyser Meyer som presiserer at det kan lønne seg å bestille plass på hjemturen via Tellfortells hjemmeside, siden det er begrenset antall plasser på bussen.

Festivalsjefen legger til at dersom man vil ha med seg hele programmet på lørdagen, bør man komme seg til festivalen på egen hånd i god tid før bussen går.

– Da åpner vi festivalen med mange fine innslag som er vel verd å få med seg, smiler Meyer som legger til at fredag 2. august starter Tellfortell programmet seint på ettermiddagen og varer til midnatt med blant annet de lokale bandene Våke og superpopulære Åkerland samt forfatteren Eline Lund Fjæren fra Lierfoss.

– Det blir ikke satt opp buss på denne dagen, men det er godt skiltet til festivalen og det er parkering på jordet rett ved siden av hagen, avslutter Kari Meyer som håper at riktig mange finner veien til hagen i Dalsroa.

Artikkeltags