Hardhausen Pål Anders Ullevålseter var den første nordmannen som gjennomførte det knalltøffe Rally Dakar.

Toppidrettsutøveren har også vunnet fire realityserier for kjendiser: Isdans (2007), 71 grader nord - Norges tøffeste kjendis (2011), Farmen kjendis (2018) og Mesternes mester i 2019.

Onsdag 5. juni kommer Pål Anders Ullevålseter til Aurskog-Høland idrettsråds årsmøte i BSFs klubbhus i Bjørkelangen sportshall for å prate om karrieren.

51-åringen kjørte motocross fra 1987 til 1996, men fant etter hvert ut at han aldri ville greie å bli verdensmester og valget falt derfor på enduro.

I 2004 vant han VM i ørkenrally og tok bronse i samme konkurranse i 2006.

Håper mange kommer

– Ullevålseter er en meget god formidler og vi håper så mange som mulig kommer, det er åpent for alle. I tillegg kommer ordfører Roger Evjen. Ellers blir det et vanlig årsmøte hvor vi vedtar at vi skal slå oss sammen med Rømskog, forteller leder Gro Anita Kversøy i idrettsrådet.

Det vil avholdes et konstituerende årsmøte i desember 2019 og det nye idrettsrådet i storkommunen vil være gjeldende fra 1. januar 2020.  Fram mot sammenslåingen vil en arbeidsgruppe bestående av medlemmer fra begge idrettsrådene jobbe for å se på nødvendige endringer i lovnormen blant annet.