Charter-Hilde, Lars Jørgen og musikk i verdensklasse!

TIL LÅVEFESTEN: Lars Jørgen Skaret. FOTO: JARLE PEDERSEN

TIL LÅVEFESTEN: Lars Jørgen Skaret. FOTO: JARLE PEDERSEN

Stuttreist underholdning med nasjonalt og internasjonalt sus.

DEL

Lørdag 21. september går årets Stuttreist & Himlaga-festival av stabelen.

På kvelden blir det storveis underholdning i låven på Eidsverket.

Og det er langtfra noen hvem som helst som opptrer.

A-kjendis Hilde Skovdahl, bedre kjent som Charter-Hilde kommer til låvefesten.

Skovdahl beskrives som en glitrende personlighet med en entusiasme som kaprer folk. Foredragene hennes betegnes som morsomme med et viktig budskap det er enkelt å relatere seg med, til stor ettertanke.

Til å spille denne kvelden, har Petter Simonsen samlet et skikkelig stjernelag: Nils Einar Vinjor, en av landets beste gitarister, tidligere a-ha-bassist Leif Johansen og trommeslager Tom Arne Fossheim, en kar som blant annet spiller med Ken Hensley (Uriah Heep). Han har også spilt med Alice Cooper.

TIL LÅVEFESTEN: Trommeslager Tom Arne Fossheim. FOTO: KEN INGWERSEN

TIL LÅVEFESTEN: Trommeslager Tom Arne Fossheim. FOTO: KEN INGWERSEN

– Tom Arne har spilt med mange norske rockeartister. Etter min mening er han landets beste rocketrommis. Torsdag spiller han med Ken Hensley i Spania. Fredag kommer han til Skulerud og øver med oss, og lørdag spiller vi i låven på Eidsverket. Leif og Nils tilhører også den absolutte toppklassen. Det vil bli coverlåter av blant andre Bon Jovi, Led Zeppelin, Deep Purple, Chris Isaak og Sting, forklarer Simonsen, sjøl ingen smågutt bak mikrofonen han heller.

Han presiserer at dette bandet kun blir å høre denne kvelden.

– Dette er en kveld eksklusivt. Erik Bakke i Stuttreist & Himlaga og avtroppende eier Trygve Tamburstuen i Eidsverket, kontaktet meg og spurte om jeg kunne fronte et band denne kvelden. Det er travle tider, men å stille opp for Trygve under den siste festen i låven, kunne jeg ikke si nei til, presiserer Simonsen.

En som virkelig er på hjemmebane, er bjørkelangingen Lars Jørgen Skaret, som stiller med stand up-showet Hvem er jeg? Fra sædcelle til skolelærer denne kvelden.

– Jeg skal innta rollen som lærer, på kveldstid denne gangen. Jeg har med meg overhead, og vil vise lysark fra O-fagsboka fra 1.-3. klasse, som ble utgitt i 1980. Temaet er samlivslære. Nivået er lavt. Det blir et tidsbilde på hvordan vi mellom 40 og 50 år i dag lærte om samliv. Hvem er vi? Hvordan lager vi barn? Hvordan blir et barn født? Dette vil besvares i løpet av kvelden. Dersom alle oppfører seg bra, kan vi tulle litt på slutten, før frikvarteret, sier Skaret, med det sedvanlige glimtet i øyet.

Billetter til arrangementet er i salg.


Artikkeltags