Bygdesjela skaper vi sammen

Erik Bakke Næringsutvikler Aurskog-Høland kommune

Erik Bakke Næringsutvikler Aurskog-Høland kommune

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerTil helgen er det duket for en ny Stuttreist & Himlaga festival. Denne helgen er det innbyggerne som står i fokus.

Om du produserer pølser på et storkjøkken eller om du står på kjøkkenet hjemme og koker syltetøy.

Om du strikker votter mens du ser på TV eller designer din egen kleskolleksjon. Om du du er med i et teaterlag eller husflidslag.

Om du kommer for å smake på grillet elg eller mat fra verden. Kjøpe ved eller høre lokale musikere.

Stuttreist & Himlaga er en møteplass for hele bygda, hvor vi alle står sammen og viser fram og tar del i mangfoldet i bygda vår.

Lørdag er det ikke først og fremst kjøp og salg som står i fokus, men det vi skaper og får til sammen. Stor og liten, ung og gammel, Hølendinger og Urskauinger står side om side for vise fram det vi gjør best.

Fjorårets festival gikk over all forventning. 3.000 mennesker strømmet til Bjørkelangen for å være med på folkefesten og 70 utstiller viste frem hva de kunne. Dette året har både gamle og nye utstillere meldt seg.

Populære innslag fra i fjor er utvidet og nye arrangører stiller blant annet med veteranbuss og båt for å vise fram enda mer av hva bygda har å by på.

Bygda vår er full av kreative og flinke folk. På festivalen får du se sjela til bygda. Den ekte og ærlige Aurskog-Høland-sjela. Denne festivalen kan vi ikke finne noe annet sted, for det er vi som skaper den.

Her viser vi fram bygdesjela og samhørigheten. Konseptet er enkelt og ekte: Stuttreist & Himlaga varer og tjenester.

Vi takker alle som vil være med å bidra!

Håper vi ses!

Erik Bakke

Næringsutvikler i Aurskog-Høland kommune

Artikkeltags