Flere innbrudd på Romerike siste døgnet

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

(Romerikes Blad) Politiet har vært på åstedsundersøkelser flere steder på Romreike fredag etter å ha fått melding om grove tyverier.

– På Fjellhamar stadion har uvedkommende tatt seg inn. En rute er knust. Det er uvisst hva som er tatt. Patruljen har vært der og sikret spor og det opprettes en sak, opplyser operasjonsleder Tonje Borrebæk i Øst politidistrikt fredag.

I Bråteveien på Skjetten har det også blitt knust en rute inn til en av bedriftene der. Også der har politipatruljen vært på stedet og sikret spor.

– Det er stjålet, for det meste, verktøy, sier Borrebæk.

Flere patruljer lette også natt til fredag etter gjerningsmennene etter at det ble brutt opp sju konteinere på en byggeplass ved Rusta-butikken i Strømmen.

En vekter så noen løpe fra stedet og meldte fra til politiet rett før klokken 02.30.

– Flere patruljer lette, også med hund, men fant dem ikke, opplyste operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt, Romerike til RB tidlig fredag morgen.

Det sto poser igjen med tyvegode på stedet som tyvene ikke hadde fått med seg.

Litt senere på natta kom det melding om innbrudd i Fokus butikksenter i Sørumsand.

– Meldingen gikk ut på at et vindu i Mix-kiosken var fjernet. Det er uvisst hva tyvene har fått med seg. Vi har sikret en del spor, og det er videoovervåkning der som skal sikres i løpet av dagen, forteller Årstein.

Artikkeltags