Vil du få med deg 75 eliteseriekamper? Da kan det være lurt å ha dette på plass:

+ALT-abonnement

Du må ha et +ALT-abonnement for Indre Akershus Blad eller en annen Amedia-avis for å få tilgang til alt innhold på Direktesport.

Slik blir du abonnent

Klikk deg inn på www.indre.no/bestill

Øverst på nettsiden får du da opp muligheten for å kjøpe et abonnement med tilgang til alt på indre.no og over 90 andre nettaviser for 1 krone i 1 måned. Dette fornyes automatisk til 299 kroner per måned, og tilbudet gjelder nye privatkunder.

Foruten fotball og annen direktesendt sport, gir +ALT deg tilgang til alt innholdet i mer enn 90 lokalaviser i Norge, Nettavisen og podkast-appen Untold.

PS: Det kan være lurt å sjekke at alt fungerer allerede nå, så slipper du å plages fem minutter før avspark....

Dette er en aID-bruker:

Når man kjøper abonnement i Indre Akershus Blad og Amedia, følger det med fire ytterligere brukere til abonnementet. Disse brukerne har vi valgt å kalle aID-ere. Fem medlemmer av husstanden kan for eksempel opprette sin egen aID i abonnementet og på den måten ha sin egen bruker.

For å få oversikt over/legge til aID-brukere fra nettleser: Gå inn på www.indre.no/dele, rull ned til menyen hvor det står «Del abonnementet med familie i husstanden min»

For å få oversikt over/legge til aID-brukere fra Indre-appen: Trykk meny-tegnet (tre prikker) nede i høyre hjørne, velg «aID-profil» og deretter «aID Familie»

Hva er Direktesport?

Direktesport er en felles plattform for alt av sportssendinger i Amedia. Her serveres en bred meny av innhold, blant annet 75 kamper fra Eliteserien, NM, alt fra OBOS, 2. divisjon og 3. divisjon i fotball for menn.

Hvilke Direktesport-apper finnes og hvordan får jeg tilgang?

I forbindelse med lanseringen av «nye» Direktesport har det kommet flere og bedre apper for SmartTV og mobil. Abonnenter må selv laste ned eller oppdatere de nye appene for å få tilgang til Direktesport-innholdet.

Apper som er lansert og tilgjengelig: Apple tv, Samsung tv, Apple- og Android Mobil

På Samsung-tv må ny app installeres og gammel app avinstalleres

Apper som er forsinket og foreløpig ikke tilgjengelig: Android tv – ikke godkjent og dermed ikke tilgjengelig i Play Store.

For LG- og Samsung TV-er eldre enn 2018 har vi dessverre ikke støtte for app.

Har du en eldre TV kan det derfor være lurt å ha en HDMI-kabel liggende. Da kan du logge inn på rb.no eller Direktesport på PC, bruke HDMI fra PC til tv og vipps – så er kampen på skjermen!


Slik tar du i bruk Direktesport:

Smart tv (LG og Samsung) og Apple tv: Last ned appen Direktesport og logg deg inn med din aID-bruker

Mobil/nettbrett/desktop: Last ned Rb.no-appen og velg Direktesport i menyen eller gå inn i din nettleser på rb.no/direktesport. Logg deg inn med din aID-bruker.

Har du problemer på Direktesport kan du kontakte kundesenteret på [email protected] eller 32 27 70 25.

Dette viser Indre i 2023

Eliteserien:

12. mai: Odd – LSK

29. mai: HamKam – LSK

11. juni: Brann – LSK

I tillegg vil det komme flere kamper i høst. Dette blir klart når kampoppsettet er endelig fastsatt.

Europacup:

Dersom LSK kommer til Europa, skal indre.no vise den første kampen.

NM 2023:

Indre Akershus Blad og Amedia har tilgang til å vise de aller fleste kampene fra norgesmesterskapet i 2023, inkludert én av semifinalene. Første runde er 24. mai.

Obos-ligaen, Post Nord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen:

Indre sender også samtlige kamper på de tre nivåene under Eliteserien. Det betyr at alle seriekampene til Ull/Kisa, Strømmen, Skedsmo, Eidsvold Turn, Fu/Vo, Skjetten, Lørenskog og LSK 2 sendes direkte. I tillegg sender vi én kamp fra hver serierunde i 4. divisjon.