(Nettavisen)

Lerum med solide V65 og V4-tips til Harstad 4. desember
Undertegnede sine tips til Harstad satt meget bra denne kvelden, og det ble oppturer i både V65 samt V4-spillet. Den store V65-bongen til Kr.1 890 satt som den skulle, og betalte ut Kr.6 403,-. I V4-spillet ble det fullklaff for bongen til Kr.462, og den betalte ut Kr.5 420,-. Den store V4-bongen til Kr.924 fikk to firere, og betalte ut Kr.10 840,-.

Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Östersund står for onsdagens V4-lunsj, og det er en fin omgang som venter. Vi går tynt ut, men garderer de to siste løpene bredt. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 1 Mellby Galanga – Var bunnsolid fra dødens sist, men husk på at det løpet kun var for noen få dager siden, og slike tøffe løp over stayerdistanse pleier ofte å ta ut sin rett. Blir likevel enormt hardt betrodd nå, og leverer den på topp, ja, da skal sjansene være gode. Vi liker dog ikke å spille på hester med så korte opphold etter at de har fått kjenne melkesyren i sitt siste løp. Motivert, men… Se litt opp for 9 Lyckans Star som var meget fin etter pause sist, og som trolig er MYE forbedret med det løpet i kroppen. OBS!

V4-2 : 3 Kalmar – Har en svært fin oppgave foran seg nå, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Kom ut etter en liten pause sist, og fullførte bunnsolid fra dødens. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette, og vi tror på en TOPP MULIGHET!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 6 Emirate – Her er det SVAK klasse, og en bred gardering kan være smart. Vår ide har slitt med sykdom i år, og ikke fått levere som den skal. Har dog meget bra grunnkapasitet, den har sett fin ut i et 18-jobb før denne starten, og den kan opplagt overraske om den viser litt av hva den kan. OBS!

V4-4 : 12 Mjölner Apollo – Er noe bedre enn raden, og den ligger veldig i skorpen. Møter her en svært billig gjeng, og får den bare litt tempohjelp så blir den ikke enkel å stå i mot. Settes først, men vi avstår fra et bankerspill da sporet naturligvis trekker mye ned over en kjapp sprint.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.