Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter nye gevinster i lunsjen

De flate bongene satt meget godt i lunsjen torsdag! Kr.960 ble da til Kr.28 557! På Solvalla fredag jakter vi nye gevinster, og gjør det i en spennende omgang! Du blir vel med på moroa?

(Nettavisen)

Lerum med solide V4-gevinster fra Gävle 14. oktober - Kr.960 ble til Kr.28 557!
Vi kom dessverre ikke i mål på systemet denne torsdagen, men de flate bongene som kostet fra Kr.960 (fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) til Kr.1 152 (fire andeler a Kr.300) satt som de skulle. På Eksperten ble det levert fem slike, og de betalte ut knallfine Kr.28 557 hver seg.

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige 29. september, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Ikke noe er bedre enn å starte weekenden med en herlig V65-lunsj på Solvalla. Våre litt større bonger er uten bankere, mens på de mindre banker vi 4 Brasco Brodde (V65-2). Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 8 Holy Ground – Innledningsløpet holder SVAK klasse, og det er et veldig skille på hestene. Vår soleklare ide har møtt betydelig bedre hester enn dette tidligere, og kan ikke få en billigere oppgave når det gjelder motstand. Kom ut etter pause sist, og selv om man lå litt lavt så ble det seier. Er normalt klart forbedret inn mot denne oppgaven, og sjansene må være fine om alt går riktig for seg. SPILLES!

V65-2 : 4 Brasco Brodde – Har en veldig fin oppgave foran seg her, og dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Vant sikkert fra tet sist, og gjorde det på en god tid. Skal ikke være så usikker som raden viser, og med Adielsson som en sikker sjåfør så burde dette gå fint. Lar seg rett og slett ikke stoppe?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 4 Gentiane Evening – Ligger veldig i skorpen, og snart burde denne få vinne et løp. Kom til mål med litt krefter igjen nest sist, og spurtet ganske bra etter sene luker sist. Var heller ikke da tom i mål. Her er det med få unntak formsvakt i mot, og vår ide dukker normalt opp helt der fremme i et løp som dette. SPILLES!

V65-4 : 1 Kenzoki Boko – Katja Melkko har en helt spinnvill form på hestene, og stallhestene hennes har faktisk vunnet 14 av de siste 22 løpene… Her kan det fort komme en ny seier, for dette leder normalt Kenzoki Boko rundt om. Har fått to løp i kroppen etter pause, og fullførte klart godkjent sist. Er trolig enda bedre nå, offensive Kontio sitter seg opp, og vi tror mye på denne favoritten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Marcos Gallon –
Kom voldsomt tilbake etter en ganske grov startgalopp sist, og klokken viste 11,9/1900m etter uhellet. Er meldt med sko på alle fire i dag, men det gjør den normalt mer stabil, og det er faktisk kun på den balansen den har vunnet løp i Sverige. Nå kommer vel det en etterlengtet seier?

V65-6 : 5 Lennart Sjöhammer – Normalt skal 9 Go West Young Man ta seg av dette, men den var ikke til sin fordel i Tyskland sist, og hold en noe usikker form. Vår ide har stigende form, og spurtet ordentlig bra sist. Kan være enda bedre til denne starten, og den skal passes. Fikser fredagscashen?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.