Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter ny V64-suksess fra Sverige

Meget solide tips ble servert i mandagens V64-omgang! Ny V64-opptur i vente nå?

(Nettavisen)

Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Gävle står for kveldens V64-omgang, og vi håper å kunne følge opp de sterke tipsene fra mandagens V64-omgang. I kveld velger vi å gå ALL IN i V64-2 hvor vi tror mye på 10 Super Sarah som har vært forbedret i ny regi. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 4 Aya Face – Er veldig på riktig vei, og fullførte knallbra fra dødens sist. Har ikke akkurat hatt marginene med seg, men den har varslet form flere ganger på slutten, og klaffer det bare litt bedre underveis så kan den første seieren komme. Settes frekt først. Løpet ellers er VIDÅPENT, og en bred gardering kan vise seg å være smart.

V64-2 : 10 Super Sarah – Galopperte nesten som ventet på volte sist, mens den var fin til seire både nest sist og tredje sist. Har løftet seg i ny regi, den drar stor fordel av auto, og må ha en solid mulighet i et småbillig løp som dette. Soleklar tipsener. Velger man først å gardere dette løpet så er det åpent bak favoritten.

V64-3 : 5 Enge Eros – Er i en helt fantastisk form, og den gjorde nok sitt beste løp i karrieren sist. Ble grovt sjenert til galopp på første bortre da, tapte enormt mye, men kom siden voldsomt tilbake, og var løpets soleklare moralske vinner. Viste 11,1/1000m etter galoppen, og vi gav den to store pluss i kanten. Kontio opp er et pluss, den har håndtert trange spor i volten tidligere, og gjør det trolig igjen. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 5 B.W. Bille – Galopperte fra seg seieren, og en tid på ca 22,8 sist. Fungerte fint, og formen er betydelig bedre enn raden. Dundrer fort til tet igjen, den er solid kuskeplusset med Mats Djuse, og feilfritt må sjansene være store for at den tauer et løp som dette hele veien. Skal stå først, men vi tør ikke å gå ALL IN på den.

V64-5 : 2 You To Special – Dukket opp i ny regi sist, og den varslet vinnerform direkte. Spurtet meget sterkt innvendig, og kom til mål med krefter igjen. Kan fort være ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den står i et nydelig spor, og det meste ser riktig ut på forhånd. Går fint med sko på alle fire, og her skal man rett og slett være litt på vakt. KAN SKRELLE!

V64-6 : 3 Billy Idol – Holdt på å bremse bort seieren sist, men holdt unna, og det på en sterk tid. Suser til tet igjen, og den leder dette lenge. Er en motivert favoritt. At banene nå blir mer krevende trekker ned, og vi avstår derfor fra et bankerspill.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.