Gå til sidens hovedinnhold

V64-galopp med stor jackpot

Det er jackpot og 291 618 SEK ekstra i sekserpotten i søndagens flotte V64-omgang på Jägersro.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En meget innholdsrik søndag står foran oss. Det er jackpot både i V64 fra Jägersro (291 618 SEK ekstra) og i V75-omgangen på Solvalla med 3 361 317 SEK ekstra til fordeling i premiepotten. I tillegg venter en herlig internasjonal V65-omgang på Momarken, det det blant annet skal kjøres kvalifiseringer til Norsk Trav Oaks.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om søndagens galopp på Jägersro. Her er det altså jackpot i V64-spillet med 291 618 SEK ekstra i sekserpotten. Spillestopp i V64 er som vanlig kl 12.20. V4-spillet som innledes i V64-3 har spillestopp kl 13.04.

Onsdag ble det kjempeklaff i V5-spillet på Bro Park for våre galoppeksperter.

Treprosenter laget vei i V5-velllinga på Bro Park onsdag 6. oktober
Etter at to førstevalg og ett andrevalg hadde vunnet de tre første V5-avdelingene på Bro Park onsdag, var ikke V5-verdien høyere enn 164 kr. Men i V5-4 smalt det. Sjuendevalget og 3,6 prosenteren 11 Fast And Free ledet mer eller mindre fra start til mål og sendte V5-verdien opp i 2 721 kr. Denne var markert på kun fem hester. Femtevalget 12 Lots Of Joy vant V5-5 og dermed ble det klaff for V5-forslaget med innl. pris på kun 420 kr på Nettavisen. Samtlige 16 andelslag på Eksperten fikk 5 rette og V5-utbetalingen stoppet på flotte 5 310 kr.

Flott omgang på Jägersro
En fin omgang på banen i Malmø søndag. Vi synes at det er en variert omgang. Et par klare favoritter er det, men også løp hvor det kan smelle. Som et lite apropos om hor lite som noen ganger skiller, nevner vi en linje om V4 på Øvrevoll torsdag. Fire førstevalg vant, men alle på målfoto. I mot var det fjerde- til sjettevalg, alle som temmelig store skreller.

Våre to tynne avdelinger på de flate V64-bongene er 6 Suspicious Mind i V64-2 og 7 El Guanche i V64-5.

6 Suspicious Mind slo 4 Gold Tyranny sist med tre kilo mer på ryggen. Nå er det likevekt, og Suspicious bør fikse biffen. Vi bruker 6 Suspicious Mind som vår hovedbanker i V64-spillet på Jägersro søndag.

Den flotte sprinteren 7 El Guanche har imponert på Jägerso. Var den eneste som sånn noenlunde klarte å følge Nocentsinkentucky, og sistnevnte er nok den raskeste på hjemmebane i Skandinavia. Gangen etter vant El Guanche lett mot flere av motstanderne på søndag. 7 El Guanche bankerspilles på det minste V64-forslaget og blir også vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

5 Mountain og 4 Prince of Tides er det klare motbudene og tas med på fleste V65-forslagene og på de fleste V4-forslagene i V65-5/V4-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Alle kan vinne i V64-finalen
Det mest krevende løpet for oss på søndag, er V64-6/V4-4. Vårt håp er å stå igjen med alle i finalen.