Gå til sidens hovedinnhold

Utfordrende V65-omgang på Momarken

Det går mot store kroner i kveldens V65-omgang på Momarken. Flere av løpene er nemlig VIDÅPNE, og det vil overraske oss om det ikke skreller noen ganger. Du blir vel med oss i jakten på flotte V65-kroner?

(Nettavisen)

Lerum med solide V65 og V4-tips til Harstad 4. desember
Undertegnede sine tips til Harstad satt meget bra denne kvelden, og det ble oppturer i både V65 samt V4-spillet. Den store V65-bongen til Kr.1 890 satt som den skulle, og betalte ut Kr.6 403,-. I V4-spillet ble det fullklaff for bongen til Kr.462, og den betalte ut Kr.5 420,-. Den store V4-bongen til Kr.924 fikk to firere, og betalte ut Kr.10 840,-.

Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

Sendingen begynner klokken 17.15 / V65-1 er i gang klokken 18.30


PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En av våre store favorittbaner, Momarken, byr på en åpen og spennende V65-omgang denne kvelden. Vi tror på flotte kroner til de med riktig V65-rekke, og her skal vi i lukene. 9 Strong Case (V65-6) så utrolig bra ut sist, og leverer den noe tilsvarende i kveld så må sjansene være gode. Dette er vår beste banker i kveldens omgang.

Ta rygg på følgende:

V65-1 : 13 Kamperhaugs Don – Er bedre enn raden, og den må tas på alvor mot en billig gjeng i innledningsløpet. Fikk aldri skikkelig fritt frem sist, mens den gikk HELPIGG i mål etter sene luker nest sist. Drar stor fordel av det lange oppløpet på Momarken, og får bare Austevoll til sin «smygstyring», ja, da blir vi overrasket om den ikke dukker opp på foto. Slår til som en skikkelig godbit?

V65-2 : 4 Valseth Tulla – Er en hoppe med bra fart i kroppen sin, den er noe billigere ute nå, og har en fin sjanse om den skulle komme seg foran. Glem ikke at den tredje sist ledet i det lengste, og da stod den likt med 8 Smedrappa. Burde være med å gjøre opp om det nå. SPILLES! 1 Lesja Diva – Er ikke helt 100%, men den er bedre enn raden, og gikk fint i kulissene etter galopp sist. Kan vinne dette fra tet/rygg leder.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 9 Tangen Åsar –
Galopperte i angrep sist, tapte en god del, men kom klart bra tilbake i kulissene. Er moden for å senke rekorden sin med en hel del, og feilfritt skal sjansene være gode. 2 Beste Gutten Støen – Fullførte sterkt fra dødens sist, den er på riktig vei, og er en tidlig gardering med Tom Erik Solberg.

V65-4 : 6 Mc Vilja – Er stadig litt bedre enn raden, og den er en tenkbar skrell i kveld. Er meldt uten sko på alle fire i kveld, og den er også meldt med BIKE. Dette kan løfte denne betydelig, og her skal man rett og slett være litt på vakt. Plukkes med på alt i et ellers jevnt løp. 1 Gjøndvinn – Vant i comebacket sist, men fungerte ikke helt optimalt. Er BEST, men den må fungere, og blir derfor kun en liten outsider.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 1 Kelly B.R. –
Har møtt klart bedre hester enn dette i årgangsløp, og det er snakk om en skikkelig bra hoppe. Kommer nå ut etter en liten pause, rapportene er fine, og det er snakk om en soleklar tipsener. 3 Faraon – Er som vanlig bedre enn raden, og leverte et mektig oppløp etter galopp sist. Kjemper med garanti om seieren om den bare kan komme seg rundt feilfritt.

V65-6 : 9 Strong Case – Så uslagbar ut sist, og virker å være på vei mot superformen. Møter ikke en veldig hard gjeng her, baksporet trenger ikke være feil, og den blir ikke enkel å stå i mot nedover det lange oppløpet på Momarken. Dette er vår beste banker i en ellers krevende omgang.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.