Gå til sidens hovedinnhold

Utfordrende V64 Xpress-omgang

Bankerfritt og spennende i kveldens V64-omgang! Vi jakter V64-suksess med frekke bonger! Du blir vel med på moroa?

(Nettavisen)

Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er ikke akkurat lettløst i kveldens V64 Xpress-omgang, og det vil overraske oss om ikke dette gir solid betalt. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V64-1 : 9 Quarcia – Satt langt bak sist, men leverte en sterk avslutning, og var ikke tom over mål. Blir det bare litt tempo i dette løpet så må den ha en stor sjanse å avgjøre dette på ren tøffhet, og det må være et spennende spill i innledningsløpet. Sko på alle fire trives den på, og det er med den balansen den gjør sine beste løp. Kommer tungt til slutt, og senker alt? VI TROR DET!

V64-2 : 10 Amarcord L.G. – Har fått tre løp i kroppen etter den skiftet trener, og den har vært god hver gang. Sist klaffet ikke noe, men den fullførte uansett fint i kulissene. Er en meget bra hest i grunnlaget, den tåler å bli brukt underveis, og får den bare litt tempo så kan den umulig bli enkel å stå i mot nedover oppløpet. SKAL MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 1 Mjölner J.R. – Var ikke helt optimal etter pause sist, og galoppen kom ikke veldig overraskende da. Henger den sammen som den skal så har den en meget passende oppgave foran seg, og da blir den ikke enkel å fange. Vi ble dog usikre etter å ha sett den sist, og avstår derfor fra et bankerspill. Løpet ellers er småskummelt, og det kan være smart å gardere bredt.

V64-4 : 8 Speedy Face – Holder meget fin form, og gikk solid i kulissene etter en grov galopp sist. Har blitt strøket inn et spor, og her lukter det et offensivt opplegg fra Paal. Sko på alle fire er ikke et problem, og det er på den balansen den har vunnet flest løp. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 8 Hemisphere –
Oppførte seg sist, og da kom det også en seier. Er egentlig en hest som kan det meste når den står på fire friske bein, og ingen bør bli overrasket om det kommer en ny seier. Trives dessuten klart best med sko på alle fire, og den har vunnet 6 av 13 løp på den balansen. Skal stå først, men vi vil gjerne se den noen ganger til før vi stoler fullt ut på den.

V64-6 : 5 Roller Coaster Ås – Gjorde flere fine løp før den fikk seg en pause, og vi regner med at formen er bra når den nå kommer ut igjen etter dette lille oppholdet. Har faktisk vunnet 4 av 5 løp som den har gått i tet, og Untersteiner klemmer nok til direkte her. Har dessuten vunnet flere løp med sko på alle fire, så den balansen går bra. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.