Gå til sidens hovedinnhold

Umåker med spennende V4-omgang på isen

Isbane for første gang i år! Spennende V4-omgang! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte vurderinger til dagens omgang?

(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I fjor valgte man å ikke legge is på banen i Umåker, men i år har man ikke noe valg da det ble veldig kaldt tidlig denne vinteren. En isbane er nok å foretrekke for de på fire bein da den er mer skånsom enn hva en knallhard vinterbane er. Vi har naturligvis full oversikt over hvem som liker isbane, og hvem som ikke gjør det. Vi spiller bankerfritt i denne lunsjomgangen, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 1 Rossi Palema – Har en drømmeoppgave foran seg i V4-innledningen, og vi tror på en stor sjanse for at den leder dette rundt om. Gikk helt greit over en upassende distanse, og mot tøff motstand sist. Formen skal ikke være så verst, og på hestens beste distanse er i hvertfall vi på vakt. Kusken har vunnet med den før (25.9), og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på tet og slutt. SPILLES!

V4-2 : 12 Otto Håleryd – Er en grunnkapabel 3-åring som gjør en spennende start etter en liten pause. Møter langt billigere hester her enn hva den har gjort tidligere, og den blir dessuten kuskeplusset med Ulf Ohlsson. Sporet trekker ned, men slik blir det i sportrapper om man har høyest grunnlag. Runder alt om det bare klaffer litt underveis? SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 12 Hallsta Vinnex – Gikk fullt godkjent i kulissene mot bedre hester enn dette sist, og den kommer til Umåker med flott form. Er nok en av de som liker vinterbane best blant «kaldingene» i Sverige, og på 15 starter så har den vært 10 ganger blant de to beste når den har fått is under høvene. Har møtt favoritten, 7 Kallsjöviking, en gang tidligere (25.12 2020), og stod da 40m bak den. Er altså 20m billigere ute kontra den nå. Dukker nok opp på foto om alt går riktig for seg, og den skal passes!

V4-4 : 2 Jelmer Boshoeve – Har gjort to løp for sin nye trener, og den er på riktig vei. Gikk fullt godkjent i kulissene etter hinder på veien sist, og varslet litt form da. Er meget grunnkapabel, den liker isbane, og fra et perfekt spor bak bilen må den være tidlig aktuell i et løp som dette. Vår ide, men løpet ellers er vidåpent, og vi garderer bredt.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.