Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagslunsj med spennende objekter

Gävle står for tirsdagens V4-lunsj, og vi har som vanlig jobbet godt med løpene. Du tar vel rygg i jakten på en saftig V4-opptur?

(Nettavisen)

Lerum med solide V65 og V4-tips til Harstad 4. desember
Undertegnede sine tips til Harstad satt meget bra denne kvelden, og det ble oppturer i både V65 samt V4-spillet. Den store V65-bongen til Kr.1 890 satt som den skulle, og betalte ut Kr.6 403,-. I V4-spillet ble det fullklaff for bongen til Kr.462, og den betalte ut Kr.5 420,-. Den store V4-bongen til Kr.924 fikk to firere, og betalte ut Kr.10 840,-.

Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Gävle innleder tirsdagen med sin V4-lunsj, og det er en ordentlig fin omgang som venter. På de litt mindre bongene banker vi 7 Arch Lane (V4-1), mens på den store bongen til Kr.1 080 spiller vi bankerfritt. Ta rygg på følgende:

V4-1 : 7 Arch Lane – Konkurrerer mot seg selv i innledningsløpet, og den har normalt en stor sjanse i omgivelser som dette. Kommer ut etter en liten pause, men pleier alltid å være godt forberedt etter opphold. Har vunnet flest løp med sko på alle fire, og når den har startet om vinteren har det blitt fire seire på syv forsøk. Skal stå soleklart først på ranken, og vi tror mye på denne favoritten.

V4-2 : 9 Shemeansmuscle – Galopperte i debuten for sin nye trener sist, og det løpet fortalte ikke så mye. Er egentlig en traver med fin kapasitet, og bra fart i seg. Blir solid kuskeplusset med Mats Djuse nå, smygsporet passer perfekt, og sko på alle fire er dessuten ikke noe problem. Slår til som en godbit mot dønn riktig motstand?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 10 Inge B. Svärling – Har en ordentlig bra grunnkapasitet, og den gjør en spennende start etter pause. Skulle denne være på hugget direkte etter oppholdet så skal mulighetene for seier være meget gode. MÅ BARE PRØVES! Se også litt opp for 7 Hersy’s Kisses som er bedre enn raden, og som formmessig knapt nok har vært bedre noen gang.

V4-4 : 4 Daysofourlives – Holder noe usikker form, men kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og her skal man være litt på vakt. Trives egentlig på denne årstiden, og den er god nok i massevis om den bare leverer som den skal. Tar en etterlengtet seier mot en overkommelig gjeng?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.