Gå til sidens hovedinnhold

Svært spennende V64-omgang fra Halmstad

Toppomgang med stort potensial! Bankeren som vi serverer var utrolig nok ingen favoritt når dette tipset ble lagt ut! Ny V64-opptur i vente?

(Nettavisen)

Lerum med solide V65 og V4-tips til Harstad 4. desember
Undertegnede sine tips til Harstad satt meget bra denne kvelden, og det ble oppturer i både V65 samt V4-spillet. Den store V65-bongen til Kr.1 890 satt som den skulle, og betalte ut Kr.6 403,-. I V4-spillet ble det fullklaff for bongen til Kr.462, og den betalte ut Kr.5 420,-. Den store V4-bongen til Kr.924 fikk to firere, og betalte ut Kr.10 840,-.

Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Halmstad byr på en svært spennende V64-omgang denne kvelden, og dette er en omgang vi liker skarpt. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V64-1, og det løpet taper ikke 3 Valour Kronos om den leverer som den skal. TET OG SLUTT!

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 3 Valour Kronos – Vi går hardt ut denne mandagen, og anbefaler et bankerspill på brennkvikke Valour Kronos. Kommer ut etter en liten pause, men pleier å være godt forberedt, og rapportene på den er også fine før denne starten. Femte sist så lekte den seg med 7 Spartak Face, og vi skjønner derfor ikke helt at sistnevnte var favoritt når vi la ut våre tips. Sko på alle fire har Valour Kronos vunnet flere løp på tidligere, og den balansen håndterer den fint. ALL IN!

V64-2 : 4 Lady Larissa – Her er det småskummelt, og disse unge hoppene er ikke noe vi stoler for mye på. Ideen er på vei mot en veldig fin form, og ble sittende fast sist. Peter Untersteiner er opp på sin springer, og fra eventuelt tidlig tet trenger den ikke bli enkel å ha med å gjøre. Prøves som en frekkis i et løp som vi ellers plukker med oss litt hester på bongen.

V64-3 : 5 Nibali – Her er det veldig svak klasse, og det skal ikke mye til for å vinne dette løpet. Vår ide er betydelig bedre enn raden, og den skikket seg etter pause sist. Fullførte da godkjent etter at man valgte å kjøre på sikkerhet. Møter en svært overkommelig gjeng nå, og den dukker opp på foto om alt går riktig for seg. Klar ide, som slår til som en godbit?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 4 Luca Di Quattro – Her er det også relativt svak klasse, og heller ikke dette løpet trenger å være helt lettløst. Hesten vi plasserer knepent først har man egentlig trodd en hel del på, og den har også hatt mange tilhengere i totoen. Tredje sist viste den for eksempel 14,8/1900m etter galopp. Har dog slitt med å trave feilfritt, og den er behandlet i oppholdet. Rapportene på den er fine, og håndterer den bare et trangt spor i volten så burde den dukke opp helt i fremste rekke. SPILLES!

V64-5 : 6 Gladys Knight – Denne varslet form etter pause sist, og må tas på alvor i kveld. I det nevnte løpet sist så løste den bra ut, og fikk etter hvert rygg leder. Gikk så ut i andre utvendig ned mot siste sving, og ble siden sittende fast med krefter igjen. Møter helt riktig motstand nå, og den må naturligvis med på alt av seriøse bonger. OBS!

V64-6 : 10 Express Lime – Spurtet ned gode Grant Hall nest sist, mens det ble galopp direkte sist. Er ganske billig ute når det gjelder motstand nå, og klaffer det bare litt underveis så må mulighetene være fine. Motivert favoritt, men det finnes aktuelle motbud, og vi avstår derfor fra et bankerspill.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.