Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V65-kveld i Bergen

Spennende omgang hvor vi klemmer til med en banker som neppe veldig mange andre gjør! Flere interessante objekter er dessuten jobbet frem! Du blir vel med oss i jakten på flotte kroner fra banen mellom de syv fjell?

(Nettavisen)

Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergen Travpark byr på en helt herlig V65-kveld denne torsdagen, og det er en omgang vi virkelig gleder oss til. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V65-2, og der må vi bare tro mye på 8 Atlantis som vi likte godt sist. ALL IN!

Ta rygg på følgende:

V65-1 : 3 Radieux – Har ikke vist noe på en god stund, men har en sjeldent fin oppgave foran seg i kveld, og skal den først vinne et løp igjen så blir det mot en overkommelig gjeng som dette. Rapportene på den er fine, nå blir det skoløs på alle fire, og vi setter den frekt først. Ellers skiller det litt på hestene i innledningsløpet, og vi sløser ikke med kryssene.

V65-2 : 8 Atlantis – Kom frem i dødens vel runden igjen sist, knakk lederen, og vant enkelt. Viste da 13,9 s 500m. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den får opp Svein Ove Wassberg, og dette ser ut som en meget god sjanse. Klar tipsener, og en banker for de som ønsker å gå tynt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 4 Åsasvarten – Her er det jevnt, og vi plukker med oss litt hester. Ideen har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og gikk meget bra i kulissene etter at den havnet på vingel innledningsvis sist. Er rett og slett veldig på riktig vei, den møter ikke akkurat en veldig avskrekkende motstand, og den er verdt et forsøk i et løp som dette. Slår til som en frekkis?

V65-4 : 9 Mykle Linn – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den varslet form sist. Satt da i tredje innvendig, var pigg i den siste svingen, men ble så grovt sjenert til galopp, og dermed var den dagen over. Møter riktig motstand her, smygsporet passer perfekt, og henger den bare samme i aksjonen sin så har den en fin mulighet i et løp som dette. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 5 Rive Ruska – Er veldig formsterk, og den fortjener virkelig en seier. Fullførte fint sist, og tapte kun for to som er betydelig bedre enn de den møter nå. Vi liker dessuten at den er solid kuskeplusset med Svein Ove Wassberg, og den må være het i et løp som dette. SPILLES!

V65-6 : 4 Feelslikeamillion – Er på vei mot storformen, og var bunnsolid til seier fra dødens sist. Burde egentlig bli sluppet til tet på en noe lengre distanse nå, og skulle det skje så er nok dette over. Har uansett en fin sjanse, og det er snakk om en motivert favoritt.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.