Gå til sidens hovedinnhold

Stor V75-jackpot med over 3,7 millioner ekstra

Hele 3 791 466 ekstra fordeles i premiepottene! Vi jakter storcashen med flere frekke objekter! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte vurderinger?

(Nettavisen)

Lerum med solide V65 og V4-tips til Harstad 4. desember
Undertegnede sine tips til Harstad satt meget bra denne kvelden, og det ble oppturer i både V65 samt V4-spillet. Den store V65-bongen til Kr.1 890 satt som den skulle, og betalte ut Kr.6 403,-. I V4-spillet ble det fullklaff for bongen til Kr.462, og den betalte ut Kr.5 420,-. Den store V4-bongen til Kr.924 fikk to firere, og betalte ut Kr.10 840,-.

Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Mantorp byr på en meget spennende V75-JACKPOTOMGANG denne søndagen, og vi tror på store kroner til de som får riktig V75-rekke. Vår beste banker i omgangen kommer ut i V75-6, og der går vi ALL IN på 4 Global Bodyguard.

Ta rygg på følgende:

V75-1 : 5 Gerben – Var meget solid til seier sist, og den imponerte fra dødens da (11,2 s 800m). Trives med sko på alle fire, og det er et pluss når det er skopåbud. Minuset er at den trolig må vinne dette fra dødens, og det er også hovedgrunnen til at vi ikke går ALL IN. Skrellen i løpet kan 7 Pagano være. Har stor fordel av distansen, den er dønn riktig ute i grunnlaget, og vi velger altså å varsle.

V75-2 : 8 Zeus Grif – Var knallgod til seier sist, og vant enkelt på en god tid. Er ikke 100% i stilen, men det er slik denne er. Er vant med å gå med sko på alle fire, og den balansen passer perfekt. På ren kapasitet skal den være best, og den tåler dessuten å bli brukt underveis. Lar seg rett og slett ikke slå?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 2 Digital Damp – Er veldig på riktig vei, og klart bedre enn raden. Ble sittende fast sist, og var ikke tom på en fin tid. Kan nok på 15-tallet, vi liker strekhester i løp som dette, og med flyt har denne form til å skrelle. SE OPP!

V75-4 : 1 Hurricane River – Har spurtet fantastisk sterkt to ganger på rappen, og ser utrolig formsterk ut. Blir bare ikke innersporet her en felle så dukker den med garanti opp på foto. Sko på alle fire trives den med, og har vunnet mange løp på den balansen. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 5 Cherie Eagra – Ble det feil for sist, men den gikk klart godkjent i kulissene, og var positiv i comebacket. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, den er lynrask fra start, og distansen passer perfekt. Fra eventuelt tidlig tet kan dette være over, og dette er en hest vi tror MYE på. SPILLES!

V75-6 : 4 Global Bodyguard – Har et gaveløp foran seg her, og henger den bare sammen i aksjonen sin så taper den normalt ikke et løp som dette. Galopperte på den første svingen nest sist, men gikk meget sterkt etter galoppen, og var ikke tom over mål. Sist ble det tet, og da jogget den en lav 14-tid med krefter igjen. Her blir det normalt gratis tet, og siden skal dette være over. VI BANKER!

V75-7 : 6 Use Face – Har virkelig levert de siste gangene, og var bedre enn noen gang i sitt siste løp. Usikkerhetsmomentet nå er at den skal gå med sko på alle fire, og det er neppe et pluss. Er heller ikke helt å stole på, og vi nøyer oss med å sette den klart først på ranken. Motivert, men…

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.