Gå til sidens hovedinnhold

Stor V64-omgang med et solid potensial

Vi har en svært spennende V64-kveld foran oss, og vi har som vanlig jobbet frem mye snadder. Blant godbitene er en alternativ banker mot en hardt betrodd favoritt...

(Nettavisen)

Lerum med solide V4-gevinster fra Gävle 14. oktober!
Vi kom dessverre ikke i mål på systemet denne torsdagen, men de flate bongene som kostet fra Kr.960 (fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) til Kr.1 152 (fire andeler a Kr.300) satt som de skulle. På Eksperten ble det levert fem slike, og de betalte ut knallfine Kr.28 557 hver seg.

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige 29. september, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Örebro står for kveldens V64-omgang, og dette er en spennende omgang med BRA potensial. Vi skal blant annet kjøre 2-årsløpet Svampen med over en halv million i førstepremie (V64-5). Vår store bong er uten bankere, mens våre litt mindre bonger står alene med 2 Arch Lane (V64-3). Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 3 Jaques Noir – Innledningsløpet er veldig jevnt, og her plukker vi med oss litt hester. Ideen var meget bra før den fikk seg en liten pause, og den lå virkelig i skorpen da. Feilet med masse krefter igjen på oppløpet sist, mens den spurtet sterkt til et knepent tap nest sist. Møter dønn riktig motstand, og vi tror på en flott mulighet. MÅ MED PÅ ALT!

V64-2 : 11 Testa Di Cavolo – Kommer ut etter en lengre pause, og vi har en mistanke om at den vil levere en sterk innsats direkte. Mister nemlig MYE poeng om den ikke leverer her (ettall øverst i raden), og Nicklas Westerholm har den garantert klar direkte. Distansen passer dessuten perfekt, og motstanden skremmer ikke. Slår til som en ordentlig godbit?

V64-3 : 2 Arch Lane – Vant veldig enkelt fra tet sist, og kom til mål med mye krefter igjen. Er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og fra eventuelt tidlig tet er dette løpet over. Er en svært motivert favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 8 Cash And Carry – Konkurrerer mot seg selv her, og viser den frem bare litt av hva den kan, ja, da er det normalt ikke snakk om saken. Anders Svanstedt brukte STORE ord om denne før i sesongen, og også vi lot oss imponere veldig av den da. Kommer ut etter en liten pause i kveld, og den vinner dette om den leverer 80%. ER EN BANKER FOR DE FREKKE!

V64-5 : 4 Nail’em – Svampen med hele 510 000 i førstepremie har nok hatt bedre utgaver enn dette, men det finnes talenter, og hesten vi ranker først er absolutt det. Har lekt seg to ganger fra dødens, og sist la den inn 13,5 s 700m med masse krefter igjen. Skal være OK ut bak bilen, sporet passer perfekt, og vi iler til med tipsnikken. Løpet ellers er ikke helt lettløst, og det kan være smart å plukke med seg litt hester.

V64-6 : 10 Enjoy’s Top Gun – Dette løpet kan naturligvis 1 Es Trenc lede fra start til mål, men vi stoler ikke helt på den, og finner en klar verdi i å spekulere litt i finalen. Vår ide fullførte fint sist, og var ikke langt bak i mål. Gikk en 13-tid over mellomdistanse da, og det på en ikke helt optimal bane. I kveld rykker man bakskoene, den blir ekstremt kuskeplusset med Adielsson, og med tempo må denne være spennende. PLUKKES MED PÅ ALT!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.