Gå til sidens hovedinnhold

Klosterskogen byr på en herlig V75-omgang

En spiller tok med seg over 12 millioner i forrige lørdags V75 på Leangen. Lørdag venter nye utfordringer i V75-omgangen på Klosterskogen.

(Nettavisen)

Det var ingen spøk å være V75-spiller på Leangen forrige lørdag og kun en spiller kom seg helskinnet gjennom og tok med seg 10 millioner ekstra millioner som utløses av en alenevinner. Totalt ble det godt over 12 mill i utbetaling. Det er fortsatt ti millioner til en eventuell alenevinner i denne lørdagens V75-omgang på Klosterskogen og omgangen er lunefull. Jeg nøyer meg med å en banker i omgangen, den bankeren kommer ut i V75-5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Formidabel utvikling i regi Erik Killingmo
Det handler om seiersmaskinen 7 Todin som ikke bare hatt fått en veksel ekstra i regi Erik Killingmo, men flere. Lome Elden-sønnen har gjort åtte starter i regi Erik Killingmo og tatt seks seire. Etter fire strake seiersløp, presterte hesten under pari på Bjerke tredje sist, men har vært tilbake i superslag i de to siste løpene. Kun gjort et sprintløp i regi Killingmo og landet da på sterke 21.4, nærmere femte meter foran toeren i mål. Lørdag er det spor sju bak startbilen, men bortimot samtlige konkurrenter, tar gjerne imot ryggen til Todin. Jeg tror sterkt på ny seier. 7 Todin blir min V75-banker på Klosterskogen lørdag.
Rangering V75-5/V4-2: A: 7 B: 10-6-2 C: 5-4-9-1-3-8

Du ser alle V75-løpene fra Klosterskogen gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 13.00.

V75-1/V5-3 - EC Korens minneløp. 3-åringer. 2100 meter voltestart.
Tradisjonsrike EC Korens minneløp innleder lørdagens V75-omgang og åtte hester skal gjøre opp om førstepremien på 60 000 kroner. Jeg ser seks vinnerkandidater og disse rangeres ganske jevnt.

7 Voje Viljar er en hest jeg liker godt og selv med startgalopp vant han sist på Biri på fine 28.5/2100 meter auto. Går litt i rykk og napp underveis, men har vist seg flink til å holde farten oppe helt inn. Brødrene Øverdal har også min nestfavoritt i 5 Sigve H.R. Har blitt disket i sine to siste løp, men Øverdal-brødrene mente denne var bedre enn Voje Viljar for noen måneder siden. Står 20 meter foran Voje Viljar og blir seiersfarlig feilfritt.

6 Tyri Leo er den mest rutinerte i løpet og gjør sin trettende start lørdag. Flåten-traveren galopperte seg bort sist, men har vist nok til å vinne dette løpet tidligere i sesongen. 2 Aurora Mollyn står spennende til på strek. Har hevdet seg ganske bra i hoppeløpene i år og kommer til å få et fint løp underveis fra sin strekposisjon. 3 Kleppe Tuå fikk maks som fjerde i Norsk Oaks på Momarken nest sist, men møter enklere motstand her. 8 Lome Pilen har hevet seg mye den siste tiden, men møter klart skjerpet motstand lørdag og rankes derfor litt ned. De seks hestene gjør normalt opp om seieren i V75-1/V5-3.
Rangering V75-1/V5-3: A: 7 B: 5-6-2-3-8 C: 1-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-2/V5-4 - DNT's unghestserie. Norskfødte 3-åringer. 2100 meter autostart.
Jeg synes to hester skiller seg klart ut i dette unghestserieløpet og tyr således til dobbeltbanker i V75-2.

9 Jane Timperley blir min klare favoritt. Waaler-hoppa har vært på trippelen i samtlige tre starter og levert to knallsterke løp bak Gundersens flotte treårshoppa Kandice B.R. i sine to siste løp. Måtte gå utvendig hele sisterunden sist, men holdt meget flott til andre. Møter klart overkommelig motstand lørdag og har vist at hun tåler å gjøre jobb selv.

Motbudet er 2 Kaspian B.R. som avsluttet flott til andre på Bjerke forrige onsdag. Per Oleg Midtfjeld har hatt høye tanker om denne treåringen lenge og føler at brikkene er i ferd med å falle på plass nå. Det er ikke det tøffeste unghestserieløpet dette og Kaspian B.R. skal ha et godt bud på seieren. Jeg føler disse to skiller seg ut i V75-2 og står altså på to hester.
Rangering V75-2/V5-4: A: 9 B: 2 C: 1-4-5-12-3-6-11-7-10-8

V75-3/V5-5 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Bjørn Steine har fått sitt store gjennombrudd som kusk på toppnivå i år og har radet opp seire de siste månedene. I V75-3 setter han seg igjen opp bak 1 Rymodin som har en flott oppgave foran seg i et ganske så uoversiktlig løp. Vallaken holder flott form og står spennende til på strek. Min favoritt.

5 Trø Ennius blir spillefavoritt og det er det lite å utsette på. Kringeland-traveren presset på ledende Hauk Viktor i omganger sist på Bjerke, men måtte tilslutt nøye seg med en sterk andreplass. Formen er på topp og hesten er en soleklar vinnerkandidat her. 6 Kleppe Nido holder også bra form, likeså 14 Birk Støvern og de tas begge med på samtlige V75-forslag. Også noe mindre spilte 13 Nordby Flamme tas med på samtlige V75-forslag. Den var god vinner for Bjørn Steine på Bjerke nest sist.

Jeg syns V75-3 er uggent og tar med ytterligere fem hester på det største V75-forslaget. Strekhestene 2 Homme Alcor og 3 Teddin, jevne og flinke 11 Valle Grid, speedige 12 Alm Norinda og helt uspilte 10 Gyri Jerven.
Rangering V75-3/V5-5: A: 1 B: 5-6-14-13 C: 2-11-12-3-10-9-15-7-4-8

V75-4/V4-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Tradisjonsrike Prince Royals minneløp står for tur i V75-4/V4-1 og som i V75-2, står jeg på to hester i dette eliteløpet. Både 4 Red Bar og 6 Always On Time kan flytte på beina sine fra start og det kan bli tet/lederrygg på favorittduoen. Uansett har begge fine løp på programmet og jeg står på disse to på samtlige V75-forslag.
Rangering V75-4/V5-1: A: 4-6 B: 3-8-10 C: 2-1-5-9-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6/V4-3/DD-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Det skal handle om kaldblodseliten og Moe Odins æresløp i V75-6/V4-3/DD-1 og med Odd Herakles på skadelisten, er det neppe veldig dristig å påstå at evighetsmaskinen 3 Søndre Jerkeld er Norges beste kaldblodshest for tiden. 12-åringen avsluttet strålende til andre bak storfavoritten Månlykke AM sist og tok en råsterk V75-seier på Bergen travpark nest sist. Søndre Jerkeld er en alternativ banker i V75 lørdag og blir min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

5 Ulsrud Tea har holdt koken flott etter at hun kom tilbake til eier Anita Wergeland. Hadde et gaveløp hjemme på Bergen travpark sist og gikk pigg i mål både nest sist og tredje sist. Kanskje velger Svein Ove Wassberg å teste henne i tet lørdag? Uansett første motbud til den store favoritten. 4 Stensvik Martin er i sitt livs form og vant på lette bein sist. Flot tredjeplass nest sist bak Månlykke AM og Søndre Jerkeld. Bra startspor lørdag og blir mitt tredjevalg.

10 Troll Solen har et høyt toppnivå, men varierer også en del i prestasjonene. Vant sprettlett nest sist, men ga seg lett fra tet sist. Jeg velger kun å ta med hesten på de to største V75-forslagene.
Rangering V75-6/V4-3/DD-1: A: 3 B: 5-4-10 C: 6-1-2-9-7-8

V75-7/V4-4/DD-2 - Varmblodshester. Bronsedivisjonen. 2500 meter autostart.
Høykapable 6 King Di Jesolo vant Hans Petter Tholfsens minneløp på vårparten som treåring i fjor og fikk 100 000 kr for den seieren. Dessverre for eier Jan Ove Auestad klarte ikke hesten å følge opp utover treårssesongen og årets sesong har også vært en stor skuffelse. Ble derfor sendt til Frode Hamre og hesten så lysende ut første gang i hans regi. Forsvarte enkelt teten i et bra V75-løp på Bjerke og vant veldig lett. Blir stor favoritt lørdag, men har en galopphistorikk, som gjør at jeg velger å gardere med tre hester.

3 Calypso Coffee stod vrient til i tolvtespor i seiersløpet til King Di Jesolo på Bjerke sist, men avsluttet storveis til andre. Står mye bedre til nå og er mitt første motbud. 5 Only Be Kind To Me har hevet seg igjen i sine tre siste løp og var veldig god tredje fra dødens sist. Unngår Solberg dødens lørdag, skal fireåringen være aktuell i seierskampen.

2 Amazing Adel rader opp med sterke prestasjoner og 2600 meter er neppe noe minus for 11-åringen. Får plass på de to største V75-forslagene.
Rangering V75-7/V4-4/DD-2: A: 6 B: 3-5-2 C: 12-9-4-10-1-11-7-8