(Nettavisen)

Lerum med solide V65 og V4-tips til Harstad 4. desember
Undertegnede sine tips til Harstad satt meget bra denne kvelden, og det ble oppturer i både V65 samt V4-spillet. Den store V65-bongen til Kr.1 890 satt som den skulle, og betalte ut Kr.6 403,-. I V4-spillet ble det fullklaff for bongen til Kr.462, og den betalte ut Kr.5 420,-. Den store V4-bongen til Kr.924 fikk to firere, og betalte ut Kr.10 840,-.

Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er INTERNASJONAL V65-OMGANG på Sørlandet denne kvelden, og det betyr litt ekstra stor omsetning i samtlige spillformer. Når det gjelder V65-spillet så er det klart spennende, og det er en V65-omgang vi liker. Den beste bankeren dukker opp i finalen, og der må vi bare tro mye på tet og slutt for 4 Glazier's Vici som imponerte i debuten for Stall Hamre sist. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 7 N.Y. Quite A Catch – Innledningsløpet er småskummelt, og vi plukker med oss litt hester her. Ideen er MILEVIS bedre enn raden, og den fortjener virkelig en seier. Ble sittende bom fast med masse krefter igjen sist, og vi likte virkelig det vi fikk se da. Kjemper om seieren om det bare klaffer litt underveis, og den MÅ passes.

V65-2 : 5 Little Patrick – Er ingen løve, men nå som den skal ut på sin beste distanse så kan dette gå veien. Spinner normalt til tet, og den leder et løp som dette lenge. Var ikke på topp sist, men når Tjomsland starter med hestene sine så er de i orden. Skal stå først på ranken. Løpet ellers er jevnt, og også her plukker vi med oss litt hester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 2 Stjerne Kos –
Fyker fort til tet her, og den blir ikke enkel å fange på en kjapp sprint. Johan Kringeland Eriksen var fornøyd med den i prøveløpet, og varsler om ambisjoner. Kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og den er svært spillbar i kveld.

V65-4 : 8 Delicious Me – Fullførte fint sist, og kjørte seg fast mot mål. Er stadig bedre enn raden, og ligger veldig i skorpen. Nå sitter Eirik Høitomt seg opp, og det er naturligvis et solid pluss. Går alltid til mål, den møter helt riktig motstand, og nå kommer vel seieren?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 5 Ramstad Balder –
Var god til seier etter tidlig tet nest sist, mens den var overraskende solid fra dødens sist. Har virkelig funnet toppformen nå, og mot en overkommelig gjeng som dette skal mulighetene være gode. Er en veldig motivert favoritt.

V65-6 : 4 Glazier’s Vici – Var brenngod i debuten for Hamre sist, og den imponerte oss veldig da. Er neppe dårligere med det løpet i kroppen etter pause, og fra andre omvendt får den trolig gratis tet. Er nemlig flink på volte, og hvem ønsker egentlig å svare den her? Tidlig tet, dempe, og siden skal dette være over. Dette er vår beste banker i kveldens V65-omgang.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.