Gå til sidens hovedinnhold

Herlig V65-omgang på Klosterskogen

Det er fine spilleløp i kveldens V65-omgang på Klosterskogen.

(Nettavisen)

Torsdagen innledes med V4-lunsj fra Gävle, mens det torsdag kveld er V65 på Klosterskogen travbane i Skien og V64 fra Ørebro. Det er fine menyer på alle de tre banene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Klosterskogen, der det som vanlig er spillestopp i V65 kl 18.55. V5-spillet som innledes i V65-4 har spillestopp kl 20.05. Den sportslige kvaliteten er som vanlig litt på det jevne på Klosterskogen, men spillemessig er det alltid interessant i Skien. En fersk fireårig kaldblodshest under rivende utvikling blir min V65-banker.

Kun galopp imot for V65-bankeren?
Fire år gamle 4 Uberg Tor har kun gjort tre starter foreløpig. Innledet med to andreplasser på Forus, før det ble en helt overlegen seier sammen med Tom Erga på Forus forrige onsdag. Vant det løpet med nærmere 70 meter ned til Tanga Ø.K. på andreplass og imponerte stort. Hadde tilsynelatende godt med krefter igjen også. Litt småvrient fjerdespor i volta torsdag, men galoppfaren er neppe allverden. Dag-Sveinung Dalen får sjansen som kusk torsdag. Jeg tror på topp sjanse og 4 Uberg Tor blir min V65-banker og bankerspilles også i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Åpen innledning
Spillemessig er det meget spennende i V65-1, der jeg markerer for en god del hester. 2 Beluga blir neppe blant de aller mest betrodde, men hoppa til Gjermund Gravdal var meget positiv tredje i sin siste start. Har et bra toppnivå denne dama og startsporet er også fint i V65-1. Min favoritt i en åpen V65-innledning.

Legger på til tre strake?
Den sportslige kvaliteten på V65-2 er rett og slett svak og normalt skal det være solid sjanse for at 8 Wilmawerth tar sin tredje strake seier. Vant fra samme startspor sist og møtte tøffere motstand da. Alexander Heisholt sitter opp bak en meget motivert favoritt i V65-2.

Kals har vinneren?
Et ganske fint kaldblodsløp venter i V65-3 og min feeling sier 5 Garli Viktor. Han har sine nykker denne fireåringen, men på fart er han trolig best i løpet. Kunne ikke svare siste støtet til Kringelandnehemja på Sørlandet sist, men holdt sterkt til andreplass. Sprint er normalt er klart pluss og 5 Garli Viktor er min favoritt i V65-3.

Nå kommer seieren?
Det er ingen tvil om at 10 Jarreau B.R. har samlet opp til en seier nå. Fireåringen som trenes av Marius Høitomt står med hele sju andreplasser i år og ingen seire. Faktisk kun vunnet ett løp i karrieren. Spurtet strålende til andre bak gode Present Tile sist på Bjerke og har en billig oppgave foran seg denne torsdagen. Min klare favoritt i V65-5/V5-2.

Hop har DD-bankeren
Et fint kaldblodsløp avrunder torsdagens V65-omgang på Klosterskogen og feelingen er at seiersmaskinen 10 Spang Ole er tilbake som en vinner her. Vant sju løp på ti starter i 2019, fulgte opp med fem seire på kun sju starter i fjor. Innledet dette året med to strake seire, men har nå gått fem løp uten å vinne. Meget positiv toer etter tre måneders pause sist på Klosterskogen og tross bakspor, synes jeg den Geir Kihle-trente vallaken har en passende oppgave foran seg. 10 Spang Ole blir min DD-banker på Klosterskogen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.