Gå til sidens hovedinnhold

Gedigen dobbel jackpot i V65 på Leangen søndag kveld

Hele 2 123 825 SEK ligger ekstra i sekserpotten i kveldens internasjonale V65-omgang på Leangen.

(Nettavisen)

Det er en formidabel jackpotsøndag vi har foran oss i dag. På Leangen er det dobbel jackpot i V65 søndag kveld med formidable 2 123 825 SEK ekstra i sekserpotten. På Mantorp blir det 3 791 466 SEK ekstra til fordeling i premiepotten i søndagens V75-omgang. V64-galoppen på Jägersro galoppbane er avlyst grunnet håpløse baneforhold.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er blitt solid fart på omsetningen til den norske banen som har V65 søndagskveldene. Ingen baner arrangerer løp i Sverige på søndagskveldene og med formidable 2 123 825 SEK ekstra i sekserpotten i kveldens doble jackpotomgang, er det ikke utenkelig at V65-omsetningen passerer fem millioner kr i kveld. Leangen byr virkelig på stortromma i kveld og hele 13 løp står på menyen. V65-1 starter kl 18.15. V5-spillet innledes som vanlig i V65-4 og har spillestopp kl 19.15. V4-spillet innledes først i det tiende løpet og har ikke spillestopp før kl 21.00.

Men i denne artikkelen skal det handle om V65 og i kveld er det viktig å treffe med tipsene, med tanke på den gedigne jackpotten som finnes. Jeg endte opp med banker i V65-6.

Blekkan får tillit
Det handler om 8 Bijou som virkelig har levert etter at han ankom Jomar Blekkans stall tidlig på vårparten i år. Åtte seire er det blitt i regi Blekkan og hesten gjorde et nytt knallsterkt seiersløp for en måned siden. Jeg bankerspilte også hesten nest sist på Leangen, men da ble mye feil underveis og Bijou måtte trave store deler av løpet i dødens. Da hadde 10 Gliding Sun førstespor bak bilen, og selv om Bijou har åttendespor bak bilen i kveld, tror jeg Blekkan sitter tidlig i tet, om han velger å klemme til fra start. Jeg synes uansett det ser ut som en bra vinnersjanse. 8 Bijou blir min V65-banker i kveld og blir også min banker i både DD og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mulige bankeralternativer
Jeg kommer til å levere alternative oppsett på Eksperten denne søndagen (under tråden SisteDobbelJackpot) og på de andelslagene kommer 8 Bijou til å garderes.

Dag Sandø Nilsen er sjelden en kusk som finnes i bankerspaltene, men i 2 Vestpol Kaizer har Nilsen en riktig fin hest. Hesten har vært kanongod i sine to første løp for Nilsen og vant overlegent sist. Det skal være god vinnersjanse i V65-4/V5-1 og selv om galopprisiko finnes, er hesten verd et forsøk i kveld. På V65-forslagene på Nettavisen tyr jeg til bred gardering i V65-4, da det vrimler av outsidere.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Magnus hele veien
Magnus Teien Gundersen er på plass på Leangen i kveld og skal blant annet kuske 2 Janca B.R. i V65-5/V5-2. Fireårshoppa som trenes av Vegard Lundstrøm Wolden vant på Leangen sammen med Teien Gundersen tredje sist og satt fast med krefter spart i V75-løpet som Let Me Go vant på Leangen forrige lørdag. 2 Janca B.R. er en motivert favoritt i V65-5 og jeg kommer til å bankerspille hoppa på noen av de alternative V65-lagene på Eksperten.

Blekkan med motivert favoritt i V65-1
Jomar Blekkan tror også mye på seier med kapasitetshesten 7 Alma Prins i V65-1 og feilfritt skal det være god vinnersjanse for stallhesten. Men andrespor volte på 20 meter tillegg vil nok innebære at galopprisikoen øker og den store favoritten kan havne i trøbbel i V65-1.

Mjøen er usikker
Jeg var i kontakt med Thomas Mjøen søndag morgen for å høre med status på 10 One For The Money som gjør en spennende start i V65-2. Treårshoppa som fulgte Readyforwine helt inn til mål i en Kriteriekvalifisering på Bjerke i august. Har ikke fungert etter den kvalifiseringen og blitt disket i to av tre løp etter det. Er behandlet siden det siste løpet og formen er således uviss. På kapasitet er det ingen tvil om at Mjøen sitter på beste hesten i V65-2.

Bjørnbeth eller Mjøen?
I V65-3 velger jeg å stå på to hester på samtlige V65-forslag. Selv fra åttendespor tror jeg Ragnhild Bjørnbeth blåser til tet med 8 Snonsøy Balder og da er dette hesten å slå i V65-3. Det er mye formløst på farten, og slik jeg leser løpet er det 1 Bekke Stjernen imot. Skulle Bekke Stjernen ha los på Snonsøy Balder mot oppløpet, kan han ta ned Balder'n. Men jeg tror mest på at Ragnhild Bjørnbeth sitter bak vinneren i V65-2.

Eliteløp innleder V4-spillet
V4-1 starter ikke før 21.00 i kveld og i V4-1 synes jeg 7 Derby d'Estino har et fint løp på papiret. Utfordres i første rekke av 5 L.J.s Musclemadness og 1 Looking Sharp og de tre hestene skal være et sikkert lås i V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.