Gå til sidens hovedinnhold

Frekk V65-banker i spennende omgang på Sørlandet

Sørlandet byr på en ikke helt lettløst V65-omgang i kveld, og det er en omgang med potensial! Vi jakter V65-suksess med en frekk banker...

(Nettavisen)

Lerum med solide V4-gevinster fra Gävle 14. oktober - Kr.960 ble til Kr.28 557!
Vi kom dessverre ikke i mål på systemet denne torsdagen, men de flate bongene som kostet fra Kr.960 (fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) til Kr.1 152 (fire andeler a Kr.300) satt som de skulle. På Eksperten ble det levert fem slike, og de betalte ut knallfine Kr.28 557 hver seg.

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige 29. september, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sørlandet står for kveldens V65-omgang, og det er ikke en veldig enkel omgang vi har foran oss. Vår beste banker i omgangen kommer ut i V65-5, og der klemmer vi til med et bankerspill på 3 M.H. Daddy's Cash. Får normalt gratis tet, og siden skal det en knallgod hest til for å plukke den ned på en lynrask bane. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Mangas Coloradas – Virker å være på riktig vei i ny regi, og hadde vi vært helt sikker på at formen nå kommer for fullt, ja, da hadde vi fort anbefalt et bankerspill. Fikk aldri fritt frem sist, og det løpet var nok bra for psyken. På Sørlandet blir det meget gode forhold i kveld, og fra eventuelt tet kan ikke denne bli enkel å fange. SPILLES!

V65-2 : 8 Bjønnum Baus – Vi er ingen tilhengere av disse monteløpene hvor flere aldri har startet i denne stilarten, og det hele blir da litt bingopreget. Ideen er rutinert i monte, og gjør det stortsett bra i den stilarten. Står litt tøffere inne i løpet, men det betyr mindre i dette lille feltet. Får garantert gratis kontakt, den er VASS på speed, og er verdt et forsøk mot en overkommelig gjeng.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 7 Poetry In Motion – Er en fersk hoppe som utvikler seg strålende. Har spurtet meget sterkt i begge startene som den har gjort, og sist tapte den altså ytterst knepent. Viste 13,0 s 300m nest sist, mens den sist viste 14,1 s 300m. Møter ikke en veldig hard motstand, og selv om den står på tillegg plasserer vi den frekt først. PS. 3 Nelson Beat’em – Blir TUNGT betrodd her, men vær OBS på at den er spesiell, og i et løp som den skulle ha startet i 23. juli, ja, da ble den strøket og fikk startforbud grunnet uregjerlighet.

V65-4 : 4 Kos Frigga – Dukker opp etter et lengre avbrekk, men vær OBS på at det er meget gode rapporter på denne grunnkapable hoppen. Har vist 28-2000m i en lokalkjøring, og Undem uttaler seg svært positivt til Trav Og Galopp-Nytt. Kan nesten ikke få en bedre oppgave når det gjelder motstand, og vi velger å varsle for den direkte. Slår til som en godbit?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 3 M.H. Daddy’s Cash – Blåser til tet, og siden er dette over? Spurtet meget sterkt sist, og kom til mål med krefter igjen. Da skal man vite det at den ikke var 100% i aksjonen sin. Er ganske sikkert fikset på i det lille oppholdet, og dukker nok opp i en enda bedre utgave nå. Jogger 16 enkelt fra tet, og kan sikkert ned på 15-tallet også. Lar seg rett og slett ikke fange?

V65-6 : 2 Orlando G.M. – Spurtet fint i tøffe omgivelser i Sverige sist, og har altså kun gjort fine løp på slutten. Møter på en relativt formløs gjeng nå, sporet passer perfekt, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Motivert favoritt i et ellers ganske fint løp.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.