Gå til sidens hovedinnhold

Bankerfritt og spennende i V4-lunsjen fra Gävle

Svært spennende V4-omgang til lunsj! Vi garderer dagens tyngste med flere helaktuelle motbud! Du blir vel med oss i jakten på flotte lunsjkroner?

(Nettavisen)

Lerum med supertips i V86-spillet - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige 29. september, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Undertegnede var ikke god nok i V86-spillet onsdag, og den omgangen er allerede glemt. Nå tar vi nye tak, og jakter flotte lunsjkroner fra Gävle. Bongene er uten bankere, og her er det bare å ta rygg på følgende godbiter:

V4-1 : 5 Twigs Gatsby – Stort felt, men det er likevel et ganske klart skille på disse hestene. Vi sløser ikke med kryssene, og går tynt. Den soleklare ideen debuterte for Troels Andersen sist, og vi likte det vi fikk se. Blåste rundt feltet ca runden igjen, satt i tet 950m igjen, og solgte seg dyrt mot en såpass god hest som Anse Macquereau. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, her kan det bli tidlig tet, og siden er dette hesten å slå. SPILLES!

V4-2 : 9 Hulte Alva – Var på vei til å gjøre et meget sterkt løp fra dødens på en krevende bane sist, men feilet så fra seg en plass blant de tre ut på oppløpet. Har en god del inne, og vi liker at i dag blir skoene foran rykket. På kaldblodshester er det nesten alltid et pluss. Sporet burde dessuten passe, og her skal man rett og slett være litt på vakt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 10 Håna AM – Har møtt langt bedre hester enn dette i årgangsløp, og på ren utregning skal den være «HELT KLAR» her. Vi liker dog ikke at det er snakk om en unghest som har vært med på mye, og den er neppe like sprek nå som tidligere i sesongen. Er dessuten meldt skoløs på alle fire, og det er en balanse som den aldri har blitt testet på før. Vi nøyer oss derfor med å sette den først, og avstår fra et bankerspill.

V4-4 : 13 I’ll Fixit – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den er på vei til å finne litt form. Fullførte klart godkjent sist, og gjorde det mot vel så gode hester som den støter på nå. Spor 13 i en sportrapp er dessuten et OK spor, og blir det bare litt tempo så feller den mange nedover oppløpet. SE OPP!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.