Gå til sidens hovedinnhold

Åpen V4-omgang med stort potensial til lunsj

Örebro står for dagens V4-lunsj, og dette er en lunsjomgang som fort kan gi solid betalt. Vi jakter V4-suksess med flere spennende objekter...

(Nettavisen)

Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er alt annet enn lettløst i dagens V4-omgang fra Örebro, og dette er en omgang som burde gi meget bra betalt. Vi jakter V4-opptur med frekke objekter, og her er det bare å ta rygg på følgende snadder:

V4-1 : 4 Solkattens Eros – Har ikke hatt marginene med seg på slutten, og den er bedre enn raden. Satt i fjerde innvendig sist, fikk sene luker, og gikk pigg i mål med masse krefter igjen. Møter dønn riktig motstand nå, og den må ha en flott sjanse her om det bare løser seg litt underveis. Prøves som en frekkis i et ellers veldig jevnt/åpent oppgjør.

V4-2 : 11 Thellthemsebbe Sox – Er feltes i særklasse beste hest, og den gjør en svært spennende start i regi Petri Salmela. Femte sist gikk den 15,8/2140mv etter en grov galopp, og da satt den også fast som fulltanket. På klokken stod det 12/1200m etter galoppen. Har ikke vært enkel tidligere, men skulle Salmela ha funnet ut av denne, ja, da har den utrolig mye å hente i løpsbanen. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 3 Conrads Diderot – Dukker opp etter en liten pause, og den kommer ut mot helt riktig motstand. Har normalt stor fordel av at banene krever mer, og sko på alle fire er ikke et problem. Har den bare litt form etter oppholdet så dukker den normalt opp på foto i et løp som dette. SE OPP!

V4-4 : 2 Choco Garline – Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter en litt lengre pause, og de løpene skal normalt ha gjort veldig godt. Var ikke helt bunnskrapt etter sene luker sist. Har meget fine betingelser foran seg nå, og her er det ikke umulig at Linda Sedström ønsker seg tet. Choco Garline har nemlig vunnet 4 av 6 løp hvor den har gått i tet. Passes!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.