Tunge løft ga sølv og bronse i NM

NYE NM-MEDALJER: Denne sterke lokale styrkeløftduoen fra Løken og Momoen hentet hjem to NM-medaljer fredag og lørdag. Jarle Adolfsen tok bronse, mens Isabell Adolfsen fikk sølv og to nye norske rekorder på kjøpet.

NYE NM-MEDALJER: Denne sterke lokale styrkeløftduoen fra Løken og Momoen hentet hjem to NM-medaljer fredag og lørdag. Jarle Adolfsen tok bronse, mens Isabell Adolfsen fikk sølv og to nye norske rekorder på kjøpet. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

BERGEN: Isabell og Jarle Adolfsen løftet hjem sølv og bronse under årets NM i styrkeløft i Laksevåghallen.

DEL

Isabell, som løfter i ungdomsklassen, kunne i tillegg til sølvmedaljen sammenlagt dra fra mesterskapet med to nye rekorder. Både i knebøy og markløft forbedret hun den norske ungdomsrekorden to ganger.

De nye norske rekordene i hennes vektklasse, minus 72 kilo, lyder på 133 kg i knebøy og 166 kg i markløft. Likevel måtte hun se tromsøjenta Dina Lorentzen knipe sammenlagtseieren.

– Hun ble for sterk for meg i benkpress, så her har jeg en jobb å gjøre framover. Men jeg er veldig godt fornøyd med helgen likevel, sier styrkeløfttalentet fra Løken.

Medalje ble det også på Jarle Adolfsen i yngre veteran, minus 120 kg, hvor han kapret bronsemedaljen. Noe som var som en seier å regne etter at han har slitt med skadeproblemer inn mot mesterskapet.

– For to uker siden tvilte jeg på at det ble noen NM-start, og jeg hadde ingen medaljeforhåpninger. Sånn sett er jeg veldig fornøyd med tredjeplassen. Men jeg deler medaljen med fysioterapeut Daniel Ekeberg på Avanciaklinikken, Bjørkelangen og den jobben han gjorde med å få meg klar til mesterskapet, sier kraftkaren fra Momoen.

Hans serie som ga bronse var 205 kg i knebøy, 155 kg i benkpress og 232 kg i markløft.

Artikkeltags