Dagen ble noe annerledes enn han hadde forventet: Fikk møte Edvald Boasson Hagen!

PÅ TO HJUL: John Harald Hellesvik (t.v.) ble overrasket da Edvald Boasson Hagen stilte selv på reklamefilminnspillingen.

PÅ TO HJUL: John Harald Hellesvik (t.v.) ble overrasket da Edvald Boasson Hagen stilte selv på reklamefilminnspillingen. Foto:

Trodde han skulle være stand-in, fikk møte mesteren selv.

DEL

– Det var ikke det som var planen, men hele greia ble gjort om, forteller John Harald Hellesvik til Indre Akershus Blad.

Han fikk han seg en real overraskelse da han skulle spille inn en reklamefilm for TV 2.

– Jeg ble med på innspillingen fordi jeg synes det er viktig å stille opp for norsk sykkelsport, men det hele endte i en kjempeopplevelse.

Utgangspunktet var at Hellesvik, som er regjerende norgesmester og nordisk mester i Tempo masters, sammen med Hilde-Emilie Johansen, skulle være stand-in for Edvald Boasson Hagen og og Susanne Andersen. I stedet møtte Boasson Hagen opp selv for å spille inn reklamen for neste års sykkelsesong og Tour de France.

I tillegg til syklistene fra Bingsfoss Sykkelklubb, stile også teatergruppa «Tut & Kjør» opp som statister i Hammerenvegen i Sørum.

– Det var et veldig profesjonelt opplegg, og resultatet kommer på TVen i februar. TV 2 er en stor bidragsyter til å sette sykling på kartet, og dette er en kjempeprofilering for sykkelklubben.

Artikkeltags