Var så flinke til å arrangere at de får en spesiell takk

DOBBELT HONNØR: Norges Cykleforbund gjør som Nr 91 Stomperud og gir Per Hannaseth & Co i SAS-gruppa i Sørum IL honnør for innsatsen i høst. Det får positive ringvirkninger. Foto: Jon Wiik.

DOBBELT HONNØR: Norges Cykleforbund gjør som Nr 91 Stomperud og gir Per Hannaseth & Co i SAS-gruppa i Sørum IL honnør for innsatsen i høst. Det får positive ringvirkninger. Foto: Jon Wiik.

Artikkelen er over 2 år gammel

LØRENFALLET: Norges Cykleforbund ble svært begeistret over arrangørjobben som Sørum IL gjorde i høstens norgescupfinale. Belønningen blir deretter.

DEL

Nå er det nemlig bestemt at Stomperudrittet får et velsmakende krydder også neste år.Sørumsokningene får fornyet tillit som arrangør av norgescupfinalen i maraton-terrengsykling i 2018.

Men ikke nok med det: De har også et berettiget håp om å bli tildelt NM i samme disiplin i 2019.

Anerkjennelse


– Dette er stor stas! Bedre attest for jobben vi gjorde i høst kan vi ikke få. For vi ser på denne tildelingen som en anerkjennelse fra forbundets side.

– Derfor må vi innrømme at vi også føler oss litt smigret, sier Per Hannaseth, leder for SAS-gruppa (Stomperudarrangementene i Sørum).

Etter høstens vellykkede ritt, søkte idrettslaget om å få samme arrangement også i 2018. Det gikk ikke lenge før det forelå et positivt svar fra Norges Cykleforbund. Men ikke bare det – de spurte om Stomperud-gjengen var interessert i å påta seg NM året etter i samme slengen.

"Dette er stor stas! Bedre attest for jobben vi gjorde i høst kan vi ikke få.

Per Hannaseth

Leder for SAS-gruppa

På et styremøte nylig besluttet SAS-gruppa å st ja takk, begge deler.

Nå har de fått positivt svar om norgescupfinalen 2018, men må vente i spenning til i januar før svaret på NM-søknaden foreligger.


Håndslag til staben


– Vi har godt håp om å få mesterskapet. Vi ser det alltid som en utfordring å lage gode arrangementer. Da vil det være veldig hyggelig om det blir et NM ut av det. For vår utrettelige dugnadsstab vil det i så fall være ekstra stas og den best tenkelige belønningen, sier Per Hannaseth.

Stomperudrittet 2018 med innlagt norgescupfinale går på samme tidspunktet som i år, med andre ord lørdag 8. september. Da er det lov å håpe at værgudene også spiller på lag.

I høst førte langvarig regn både før og under arrangementet til at rittet utviklet seg til et gjørmebad.

Som om ikke løypa var tung nok som den var!


Artikkeltags