Var så flinke til å arrangere at de får en spesiell takk

DOBBELT HONNØR: Norges Cykleforbund gjør som Nr 91 Stomperud og gir Per Hannaseth & Co i SAS-gruppa i Sørum IL honnør for innsatsen i høst. Det får positive ringvirkninger. Foto: Jon Wiik.

DOBBELT HONNØR: Norges Cykleforbund gjør som Nr 91 Stomperud og gir Per Hannaseth & Co i SAS-gruppa i Sørum IL honnør for innsatsen i høst. Det får positive ringvirkninger. Foto: Jon Wiik.

Artikkelen er over 3 år gammel

LØRENFALLET: Norges Cykleforbund ble svært begeistret over arrangørjobben som Sørum IL gjorde i høstens norgescupfinale. Belønningen blir deretter.

DEL

Nå er det nemlig bestemt at Stomperudrittet får et velsmakende krydder også neste år.Sørumsokningene får fornyet tillit som arrangør av norgescupfinalen i maraton-terrengsykling i 2018.

Men ikke nok med det: De har også et berettiget håp om å bli tildelt NM i samme disiplin i 2019.

Anerkjennelse


– Dette er stor stas! Bedre attest for jobben vi gjorde i høst kan vi ikke få. For vi ser på denne tildelingen som en anerkjennelse fra forbundets side.

– Derfor må vi innrømme at vi også føler oss litt smigret, sier Per Hannaseth, leder for SAS-gruppa (Stomperudarrangementene i Sørum).

Etter høstens vellykkede ritt, søkte idrettslaget om å få samme arrangement også i 2018. Det gikk ikke lenge før det forelå et positivt svar fra Norges Cykleforbund. Men ikke bare det – de spurte om Stomperud-gjengen var interessert i å påta seg NM året etter i samme slengen.

"Dette er stor stas! Bedre attest for jobben vi gjorde i høst kan vi ikke få.

Per Hannaseth

Leder for SAS-gruppa

På et styremøte nylig besluttet SAS-gruppa å st ja takk, begge deler.

Nå har de fått positivt svar om norgescupfinalen 2018, men må vente i spenning til i januar før svaret på NM-søknaden foreligger.


Håndslag til staben


– Vi har godt håp om å få mesterskapet. Vi ser det alltid som en utfordring å lage gode arrangementer. Da vil det være veldig hyggelig om det blir et NM ut av det. For vår utrettelige dugnadsstab vil det i så fall være ekstra stas og den best tenkelige belønningen, sier Per Hannaseth.

Stomperudrittet 2018 med innlagt norgescupfinale går på samme tidspunktet som i år, med andre ord lørdag 8. september. Da er det lov å håpe at værgudene også spiller på lag.

I høst førte langvarig regn både før og under arrangementet til at rittet utviklet seg til et gjørmebad.

Som om ikke løypa var tung nok som den var!


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken